Τρίτη, Δεκεμβρίου 15

Ο Τσίπρας πρόλαβε τη Μενεγάκη και της “άρπαξε” το… φτωχικό στο Σούνιο

eleni-menegaki-apantisi3-2

Η βίλα στο Σούνιο, που ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να πείσει ότι την νοικιάζει με 500 ευρώ είχε βρεθεί στο “στόχαστρο” και της Ελένης Μενεγάκη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Ελεύθερου Τύπου”, ο “ταβερνιάρης” που σύστησε στον Αλέξη Τσίπρα τον ιδιοκτήτη της βίλας είναι υπαρκτό πρόσωπο και μάλιστα, είχε πάει και την Ελένη Μενεγάκη, που ενδιαφερόταν για την αγορά της να τη δει.

“Η αγοραπωλησία «κόλλησε», παρά το ζωηρό ενδιαφέρον της τηλεπαρουσιάστριας, μια και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ζητούσε ακατέβατα 1.200.000 ευρώ. Ποσό που η Ε. Μενεγάκη θεώρησε πολύ μεγάλο για τη συγκεκριμένη βίλα, η οποία ήθελε και γενναία ανακαίνιση” αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας που αναφέρει ότι “πληροφορίες θέλουν τη συγκεκριμένη βίλα να ενοικιαζόταν μέσω Airbnb έναντι 100 ευρώ την ημέρα, δηλαδή 3.000 τον μήνα. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για την ενοικίαση όχι ολόκληρου του σπιτιού, αλλά του μισού, με 100 ευρώ την ημέρα και χωρίς να έχει ανακαινισθεί. Εφόσον είναι ακριβείς αυτές οι πληροφορίες, είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο εντυπωσιακό το γεγονός ότι το ίδιο σπίτι ολόκληρο και ανακαινισμένο νοικιάστηκε στον Α. Τσίπρα με… 16,6 ευρώ την ημέρα!”

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ: “Οπότε τίθενται εν αμφιβόλω και το αν το σπίτι έμεινε ανεκμετάλλευτο για 10 χρόνια και αν ο τέως πρωθυπουργός κατέφυγε για μια ακόμα φορά σε παραπλανητικές ανακρίβειες. Όπως, π.χ., ότι ο Μ. Περόνε δεν ήξερε ότι το σπίτι του δεν είναι 142 τετραγωνικά μέτρα, αλλά… 71 και… απόρησε που ένας πρώην πρωθυπουργός θα έμενε σε ένα τόσο μικρό σπιτάκι. Αναπάντητο παραμένει επίσης, γιατί ο ιδιοκτήτης δεν έκανε την ανακαίνιση νωρίτερα, αφού ήταν ανεκμετάλλευτο και ενώ ήθελε να το πουλήσει. Αρα να το εκμεταλλευτεί. Και γιατί αποφάσισε να το ανακαινίσει, όταν εμφανίστηκε ο Α. Τσίπρας, ο οποίος το μίσθωσε έναντι του ευτελούς για την περιοχή ενοικίου των 500 ευρώ μηνιαίως;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπάρχουν «κενά» και «τρύπες» στο αφήγημα του Α. Τσίπρα. Γι’ αυτό και όσοι δεν πείθονται από τη δακρύβρεχτη ιστορία του πρώην «λαϊκού παιδιού», δεν βρίσκονται μόνο εκτός ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι δεν θεωρείται και δεν είναι τυχαίο ότι πολλά από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν σιωπήσει εκκωφαντικά, αποφεύγοντας να στηρίξουν δημοσίως των αρχηγό του κόμματός τους, σε αυτή τη δοκιμασία που περνάει και φθείρει ανεπανόρθωτα την εικόνα του και ως αριστερού και ως «λαϊκού παιδιού».

 https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .