Κυριακή, Δεκεμβρίου 6

Ε, να μην πει και κάτι καλό να γελάσουμε το παλουκάρι;;--Σκυλακάκης: «Τα επόμενα χρόνια θα έχουμε έκρηξη επενδύσεων στην Ελλάδα»

Αυτά μας έλεγε και ο Τόνι ο Σαμαράς και έκτοτε...χάθηκε !
skylakakis_1

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, μίλησε στο newmoney για το Ταμείο Ανάκαμψης, την ανάπτυξη το 2021 και για την ισορροπία της οικονομίας της χώρας μας σε τεντωμένο σκοινί, εν μέσω πανδημίας

Ως τα τέλη του μήνα η κυβέρνηση θα παρουσιάσει τα πρώτα υποψήφια έργα για χρηματοδότηση, δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης που έχει βάλει τη «σφραγίδα» του στο σχέδιο της χώρας για την απορρόφηση των κονδυλίων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Μιλώντας στο newmoney.gr, αναφέρει ότι σε κάθε περίπτωση θα αρχίσει η υλοποίησή τους με εθνικούς πόρους από τις αρχές του 2021, σημειώνοντας ότι είναι σε εξέλιξη πυρετώδεις διαπραγματεύσεις με την Κομισιόν με στόχο την ένταξη όσο το δυνατόν περισσότερων σχεδίων στο Ταμείο.

Επισημαίνει ότι λόγω της πανδημίας, η οικονομία μπαίνει αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα – αλλά υπογραμμίζει ότι με την επικείμενη έλευση των εμβολίων θα υπάρξει περιορισμός της ζημιάς από την άνοιξη ή τις αρχές του καλοκαιριού. Παράλληλα, εξηγεί ότι έχουν προβλεφθεί συνολικά 7 δισ. ευρώ για στήριξη των κλάδων που πλήττονται καίρια από την επιδημία και τα lockdown.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .