Δευτέρα, Δεκεμβρίου 7

Οι εν Ελλάδι Μισθοδοτούμενοι από το κράτος Καλοβολεμένοι





Οι εν Ελλάδι “Αγιοι” Δεσποτάδες, Τεμπελχανάδες, Κοιλαράδες, Κηφήνες, Υποκριτές, Πολυλογάδες, στην πλειονότητα.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πατριαρχείου Ρουμανίας Βασίλειος Μπασέσκου, εξέφρασε κατηγορηματικά τις θέσεις της Εκκλησίας της Ρουμανίας, για τη λειτουργία των Ιερών Ναών εν όψει του αγίου Δωδεκαημέρου.

Αφορμή για τις δηλώσεις του κ. Βασιλείου Μπασέσκου στάθηκε, η υπόδειξη της ΕΕ προς την κυβέρνηση της Ρουμανίας, για την λειτουργία των Ιερών Ναών.

“Δεν μπορεί καμία ΕΕ πλέον, να μας υποδείξει, πως θα λειτουργήσουν οι Ιεροί Ναοί. Συντασσόμαστε με τα μέτρα προστασίας , αλλά επ’ ουδενί θα κλείσουν οι Ιεροί Ναοί της Ρουμανίας στο εξής” τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

Σε άλλο σημείο ο κ. Μπασέσκου πρόσθεσε: “Δεν μπορεί να λειτουργούν τεράστια πολυκαταστήματα, υπεραγορές με χιλιάδες εργαζόμενους και πελάτες και να ισχύουν τα μέτρα με αυστηρότητα μάλιστα, για τους ευσεβείς εκκλησιαζομένους χριστιανούς, που ήταν οι πλέον υπάκουοι και τηρητές των μέτρων κατά της πανδημίας”.

“Είναι αδιανόητο, να μας υποδεικνύουν την αθεολόγητη και αντιεκκλησιαστική «συμμετοχή» των πιστών στη Θεία Λειτουργία μέσω τηλοψίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης” υπογράμμισε ο κ. Μπασέσκου

Κλείνοντας ο εκπρόσωπος τύπου της Εκκλησίας της Ρουμανίας κατέστησε σαφές ότι, οι Ιεροί Ναοί θα λειτουργήσουν κανονικά με τη συμμετοχή των πιστών .

Em

Email Αναγνωστη 

 katohika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .