Τρίτη, Δεκεμβρίου 15

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ “ΣΕΙΣΜΟ” (ΒΙΝΤΕΟ)

11111

Την αξιοπιστία των τεστ για τον κορωνοϊό εξέθεσε ο βουλευτής του αυστριακού κόμματος για τον κορωνοϊό, Μάικλ Σνέντλιτς, καθώς έκανε rapid test σε ένα ποτήρι αναψυκτικό τύπου κόλα το οποίο τελικά βγήκε θετικό.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή έκανε τεστ για κορωνοϊό σε ένα ανθρακούχο αναψυκτικό και λίγα λεπτά αργότερα το rapid test βγήκε θετικό.

Ο Αυστριακός βουλευτής χαρακτήρισε τα τεστ «άχρηστα» και ανέφερε ότι τα κρατικά χρηματοδοτούμενα μαζικά τεστ για τον κορωνοϊό ήταν «μια τεράστια αναδιανομή των φόρων προς τις φαρμακευτικές εταιρείες».

«Οι Αυστριακοί έχουν στερηθεί τα βασικά τους δικαιώματα, όπως τις ατομικές τους ελευθερίες και την ελευθερία της έκφρασης» κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης.

Οι περιορισμοί για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τον Σνέντλιτς, έχουν οδηγήσει σε χρεωκοπίες, μαζική ανεργία και κοινωνικές και οικονομικές κρίσεις, ενώ τα παιδιά ληστεύτηκαν από την εκπαίδευσή τους

makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .