Τρίτη, Δεκεμβρίου 29

Πως μπορεί ο Θάνος Τζήμερος να λειτουργήσει σε ένα “ψεκασμένο” περιβάλλον;

Έχει μέλλον η συνεργασία;

Η ανάρτηση του υποψηφίου ευρωβουλευτή για τα ψυγεία που μεταφέρουν τα εμβόλια

Δύσκολη η συγκατοίκηση Δημιουργίας Ξανά και Νέας Δεξιάς όταν στη μία όχθη υπάρχουν στελέχη όπως ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον Φαήλο Κρανιδιώτη Μιχάλης Αλεξάκης.

Ο τελευταίος ρίχνει νερό στο μύλο των ψεκασμένων θεωριών με την εξής ανάρτηση στο προφίλ του στο fb>

Από επαγγελματική γνώση:

1) Ο θάλαμος αυτός δεν κατεβάζει θερμοκρασία κάτω από -25 με τίποτα

2) Όταν άνοιξαν τον θάλαμο έστω και με -20 έπρεπε να αχνιζει από τη διαφορά θερμοκρασίας με το περιβάλλον.

3) Τα εμβόλια για να κρατήσουν χαμηλή θερμοκρασία μέσα σε τέτοιον θάλαμο έπρεπε να είναι μέσα σε isobox με υγρο αζωτο, και όχι σε χαρτοκιβωτια.
4) Σε καμία περίπτωση δεν ξεφορτώνεις προϊόντα βαθείας κατάψυξης στο πεζοδρόμιο ακόμη και για λίγα δευτερόλεπτα, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, διότι παθαίνουν αλλοιώσεις.

Εγώ που δεν είμαι ειδικος στο θέμα ψυγείων και μεταφορών θα προσθέσω ότι ο άνθρωπος που βρίσκεται μέσα στον θάλαμο πρέπει να είναι βιονικος με -70 που μας λένε και αυτός είναι άνετος με ενδυμασία ελαφριά. Κάποιος ή κάποιοι μας κάνουν πλάκα;;;!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας.
..Μας δουλευουν ασχημα….!!!

Στη συνέχεια καβαλάει τη “χριστουγεννιάτικη” μπέμπα του και πατάει γκάζι για να μεταδώσει στα πέρατα της οικουμένης το φως.

Αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν ο Θάνος Τζήμερος να λειτουργήσει μέσα σε ένα ψεκασμένο περιβάλλον που ξεπερνάει ιδεολογίες και ιδεοληψίες.

https://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .