Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17

ΕΚΤΑΚΤΟ:Φυλάκιση σε κέντρα απομόνωσης για οποιον βγάζουν ψευδώς Θετικό..στη Δυτική Αττική και σε ολη την Χώρα μετα!!!

Ολικό λοκνταουν (ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ) στην Δυτική Αττική με ΜΑΖΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΕΣΤ και Φυλάκιση μεταφορά σε κεντρα Απομόνωσης στα (ψευδώς) θετικά ετοιμάζει ο Χαρδαλιάς κατ εντολή Μητσοτάκη!!
Απαγόρευση κυκλοφορίας από της 5 το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί ..Κλειστά ολα τα μαγαζιά τα κομμωτήρια οι εκκλησίες και τα εργοστάσια ..
Τεστ σε όλη την Δυτική Αττική υποχρεωτικά σε ολο τον πληθυσμό και θα κάνουν την 1η μερα την 3η και την 5η μερα όλος ο πληθυσμός για 7 μέρες
Σύμφωνα με πληροφορίες θα το αγριέψουν το κλίμα και τα θετικά κρούσματα θα απομονώνονται σε ειδικές δομές  κι εγκαταστάσεις και οι ασυμπτωματικοί θετικοί επίσης που δεν χρήζουν νοσηλείας.Εχουν ετοιμάσει κεντρα απομόνωσης   για τα δηθεν θετικά κρούσματα για να μην κολλήσουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας..Η Ξαφνική αρπαγή και Φυλάκιση αρχίζει…Θα ψάχνει η μάννα το παιδί και το παιδί τη μάννα!!!
Αυτο το μοντέλο ξεκινούν απο την Δυτική Αττικη  θα το κάνουν παντου σε όλη την Ελλάδα…Θα το αφήσουμε να περάσει και αυτο?
Ειναι με τον Αντισυνταγματικό Νομο 4682/20 που έλεγαν ταχα οτι δεν θα τον εφαρμόσουν…
Και ολα αυτα με ψευδώς θετικά απο διαγνωστικά που δεν ξεχωρίζουν τον  covid 19 και με θανάτους που αλλοιώνουν σκοπίμως με ολες τις αιτίες οπως ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ το μελος της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας Σωτήρης Τσιόρδας….
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
02:33

Το παραλήρημα ξεκίνησε απο χθες  16/12/20 ο Χρυσοχοΐδης με το θα κλείσει ΣΠΙΤΙΑ!!!

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Μετα την επίθεση που δεχόμαστε απο την Κυβέρνηση Μητσοτάκη  και τις κατευθυνόμενες πλατφόρμες της Νεας Ταξης και απο το YOUTUBE που κατέβασε τα video με Τσιορδα -Πολακη-Γεωργιάδη και σήμερα του Μητσοτάκη απο τη Βουλή για το εμβόλιο και τις μάσκες…ανεβάζουμε video απο το δικο μας server.

Αναλυτικά τα μέτρα απο τη ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΧΑΡΔΑΛΙΑ

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18.00 έως τις 5.00 το πρωί με εξαίρεση όσους εργάζονται και έχουν έγγραφη άδεια εργοδότη.
  • Απαγόρευση λατρευτικών εκδηλώσεων για όλα τα δόγματα (εξαιρούνται οι κηδείες με περιορισμένο αριθμό ατόμων)
  • Οι λειτουργίες στις εκκλησίες θα γίνονται μόνο με ιερείς
  • Μαζικά ράπιντ τεστ στον πληθυσμό της Δυτικής Αττικής και ιχνηλάτηση επαφών
  • Κλείνουν όλα τα καταστήματα λιανικής ακόμα και με click away, κομμωτήρια και κέντρα περιποίησης νυχιών
  • Αναστέλλεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών
  • Τεστ σε μικροπωλητές ως προϋπόθεση για την μετάβασή τους σε άλλες περιοχές.
  • Εντατικοποίηση ελέγχων στους εργαζόμενους που διαμένουν στις περιοχές αυτές.
  • Μοριακό έλεγχο κάθε 5 μέρες στα γηροκομεία σε φιλοξενούμενους και προσωπικό.
  • Διανομή μασκών με φροντίδα της τοπικής αυτοδιοίκησης στους πολίτες των περιοχών.

Η ισχύς των μέτρων ξεκινά από το πρωί της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου και θα ισχύσουν για επτά ημέρες οπότε και θα γίνει επαναξιολόγηση.

ANTIΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 https://amazonios.net/ektakto-fylakisi-se-kentra-apomonosis-gia-opoion-vgazoyn-pseydos-thetiko-sti-dytiki-attiki-kai-se-oli-tin-chora-meta/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ektakto-fylakisi-se-kentra-apomonosis-gia-opoion-vgazoyn-pseydos-thetiko-sti-dytiki-attiki-kai-se-oli-tin-chora-meta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .