Σάββατο, Δεκεμβρίου 12

Υπόθεση Παντελίδη: «Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω» - Όλη η κατάθεση-«φωτιά»



Μια κατάθεση που δόθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 2020, από έναν 50χρονο ο οποίος ήταν σερβιτόρος στο σπίτι της Γλυφάδας όπου πέρασε την τελευταία νύχτα ο Παντελής Παντελίδης και φεύγοντας βγήκε τραγικό θάνατο στο Ελληνικό, εξετάζεται από την Εισαγγελία. Σύμφωνα λοιπόν με την κατάθεση που έδωσε ο 50χρονος σερβιτόρος «Βρισκόμουν στο σπίτι εκεί που παιζόταν το παιχνίδι. Σέρβιρα ποτά. Ο Παντελίδης έπαιζε πόκερ φαινόταν μεθυσμένος. Κατά τις 7:30 το πρωί σηκώθηκαν να φύγουν. Τους άνοιξα την πόρτα για να φύγουν. Ήταν τόσο μεθυσμένος που σκόνταψε και έπεσε, πήγα και τον σήκωσα και τον βοήθησα και μπήκε στη θέση του συνοδηγού. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω και πίσω έκατσε η Μίνα. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Αυτά ξέρω. Δεν με κάλεσε κανείς να καταθέσω» είπε ο 50χρονος ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την απόφαση του να καταθέσει είπε ότι «Τον Οκτώβριο του 20 μου τηλεφώνησε ο δικηγόρος της οικογένειας ο κ. Λύτρας και συναντηθήκαμε. Μου έδειξε φωτογραφία ότι βρισκόμουν στο σπίτι και μου ζήτησε να καταθέσω όσα ήξερα και εγώ κατέθεσα αυτά που ξέρω».


Την ίδια ώρα, η πλευρά της νεαρής Φρόσως Κυριάκου αναμένεται μέχρι την Τρίτη το πρωί να καταθέσει στην Εισαγγελία υπόμνημα στο οποίο ουσιαστικά θα αντικρούει την κατάθεση του 50χρονου σερβιτόρου και θα δίνει τη δική της εκδοχή για το τι έγινε το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016. Στη συνέχεια οι δύο πλευρές θα αναμένουν να δουν αν η εισαγγελία θα παραπέμψει την υπόθεση στο ακροατήριο ή θα τεθεί στο αρχείο.

Παράλληλα, αύριο είχε προσδιοριστεί η εκδίκαση των αγωγών που έχουν καταθέσει όλες οι πλευρές για χρηματικές αποζημιώσεις ωστόσο λόγω Covid η διαδικασία δεν θα διεξαχθεί.
anatakti
VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .