Κυριακή, Δεκεμβρίου 27

Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδόνισσα ” : Να εγερθεί ο λαός για σωτηρία της Πατρίδος μας

ΠΡΟΣ: Πρόεδρον του Αρείου Πάγου Πρ. του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Κοινοποίηση: Προς τους εισαγγελείς της Ελλάδος
Προς τον Πανελλήνιο Δικηγορικό Σύλλογο .
Προς όλους τους θεσμούς της Δικαιοσύνης της χώρας

Γράφει η Κωσταντινιά Ντέμου :

Έλαβα την τολμηρή -αναλαμβάνοντας και το προσωπικό κόστος και την πρωτοβουλία- να συντάξω ανοικτή επιστολή προς την ηγεσία όλων των θεσμικών δυνάμεων της Χώρας για το τέλος της αφόρητης κατάστασης που βιώνουμε σήμερα ως Έλληνες.

Δεν υπάρχει πλέον άλλο περιθώριο αντοχής και ανοχής προς το πολιτικό σύστημα που οδηγεί την Χώρα στα σίγουρα σε εθνική καταστροφή και το έθνος των ελλήνων σε πλήρη αφανισμό .

Οφείλουν να αφυπνιστούν πρώτον όλοι οι Έλληνες και κατά δεύτερον οι θεσμοί ετούτης της Χώρας και να αναλάβουν την ευθύνη ώστε να σταματήσουν την εθνική γενοκτονία .

Κυρίες και Κύριοι Κύριοι Πρόεδροι όλων των θεσμών :

Ως πολίτες: Δεν αναγνωρίζουμε τις πεπαλαιωμένες αριστερές και δεξιές ιδεολογίες οι οποίες ταλαιπώρησαν, βασάνισαν, δίχασαν και συνεχίζουν να διχάζουν τον ελληνικό Λαό, με τις πολιτικές τους .

Με την οντότητα των έντιμων πολιτών που διαβιούμε εντός ενός δημοκρατικού πολιτεύματος, δια της παρούσης επικοινωνούμε μαζί σας, προκειμένου να σας καταθέσουμε την δική μας πρόταση δια την λύσιν του δράματος το οποίο βιώνει ο ελληνικός Λαός από της εξαγγελίας του κ. Γ. Παπανδρέου από το Καστελόριζο το 2010 με διαρκώς μεγαλυτέρα ένταση .

Στην δραματική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει , οι ανήκοντες κατά βάσιν στα λαϊκά στρώματα, οφείλεται στις άφρονες επιλογές της δανειστικής πολιτικής τις οποίες ακολούθησαν λαϊκιστές πολιτικοί που κυβέρνησαν την Πατρίδα μας τα τελευταία 40 έτη.

Την δραματική κατάσταση, που βιώνουμε σήμερα με το αναξιόπιστο εμβόλιο κατά του κορονοιού που κατά τα άλλα θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός ,με βάση του ποινικού κώδικα που ψηφίστηκε προσφάτως στην βουλή : 285 ΚΑΙ 3630- 4675- 4682 .

Αβίαστα και μεθοδευμένα Κ. κύριοι πρόεδροι των θεσμών ,με πονηρό σχέδιο επιδιώκουν τον βέβαιο θάνατό μας.

Στόχος τους είναι ,, από την πολιτική αυτή, είναι ,η συναλλαγή δοσοληψιών υπέρογκων χρηματικών ποσών προς τις ξένες φαρμακοβιομηχανίες ,βάζοντας πλάτη χρηματικά ο Έλληνας πολίτης , στην κατεστραμμένη οικονομία των Δημίων μας {δανειστές } και κατά δεύτερον λόγον , επιδιώκουν την εμπιστοσύνη της ελίτ , κάνοντας ο,οτι τους προστάζουν ,ώστε να διατηρούνται στην εξουσία με αντικειμενική επιδίωξη τον εύκολο, γρήγορο και ασφαλή πλουτισμό τους από τη νομή της εξουσίας.

Κύριοι Πρόεδροι όλων των θεσμών της Ελλάδος , οι εμπλεκόμενοι στην πολιτική σκακιέρα του τόπου -απο 40ετίας , αυτό ,με τα οικονομικά και δημοσιονομικά συμφέροντα αλλά και με πρόσωπα της ΕΕ και του ΔΝΤ δόμησαν ένα νομοθετημένο και συνταγματικώς κατοχυρωμένο πλέγμα προστασίας τους , από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις πολιτικής διαφθοράς που πληροφορείτε ο λαός καθημερινά , πολλές όμως είχαν εθνικές διαστάσεις, αλλά και ελάχιστες, αριθμημένων εις τα δάχτυλα και μάλιστα οι ήσσονος σημασίας, έφθασαν στην δικαιοσύνη, και άλλες που δεν δικαιώθηκαν οι πολίτες .

Κάτω από τη φοβερή πίεση των ξένων Τοκογλύφων και του υπέρογκου δημόσιου χρέους που μας επέβαλαν, απεκαλύφθησαν και αποκαλύπτονται καθημερινά όχι μόνο οι τραγικές παθογένειες του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος αλλά και οι φρικώδεις διαστάσεις της χυδαίας φαυλότητας και της διαφθοράς του.

Το πολιτικό όμως συνονθύλευμα ,κατέστη παντελώς ανίκανο να διαχειριστεί τις συνέπειες αυτές τις οποίες δημιούργησε το ίδιο .
Κύριοι Πρόεδροι όλων των θεσμών της Ελλάδος , οι βουλευτάδες έτσι ανώδυνα , ανεπαίσχυντα ,ειρηνικά επέλεξαν τον εύκολο δρόμο , καθώς αυτή ήταν και είναι η ταιριαστή οδός προς τα πρόσωπα αυτά.

Απέδωσαν όλα τα βάρη και σε προσωπική ευθύνη στον Λαό, για την ραγδαία εξάπλωση του κορονοιού και για όλα τα εικονικά χρέη, την στιγμή που η Ελλάδα νομικά ,δεν μπορούσε να δανειστεί το τετραπλάσιο χρηματικό ποσόν , από αυτό, του ακαθάριστου προϊόντος της !

Η δύσκολη οδός ήταν η σύγκρουση με τα διεθνή οικονομικά κέντρα αλλά και ο έλεγχος , η κάθαρση, η τιμωρία των ενόχων και η υπεράσπιση των συμφερόντων του Λαού .

Και σας ερωτώ Κύριοι : Με ποιο ηθικό σθένος συγκεντρώνονται ως εκπρόσωποι του Λαού στην αίθουσα του Κοινοβουλίου και ψηφίζουν νόμους και μνημόνια ,τους οποίους δεν έχουν διαβάσει και οδηγούν τους Έλληνες στην επαιτεία και στην εξαθλίωση εν μια νυκτί, προκειμένου να πετύχουν τους επιθυμητούς στόχους των τοκογλύφων και προκαλούν ανεργία από τις αυξήσεις του ΦΠΑ κλείνουν βιομηχανίες και απολύουν εργαζόμενους ;

Ενώ ταυτόχρονα οι κυβερνώντες ,εξακολουθούν να διατηρούν για τον εαυτό τους μηνιαίες αποδοχές 5-6- 7 και 8 χιλιάδων ευρώ, προστιθέμενων επιδομάτων, παροχών, ατελειών, διευκολύνσεων και προνομίων τα οποία μόνον οι ίδιοι γνωρίζουν επακριβώς; Απ’ ότι αντελήφθην εφέτος , τα μισά και πλέον των αποδοχών τους είναι αφορολόγητα….. Μάλιστα

Υπάρχει λογική σ’ αυτό; δεν είναι έμμισθοι πολίτες οι βουλευτάδες ώστε να φορολογούνται επί όλου του συνολικού ποσού των αποδοχών τους ;

Τα δημόσια αξιώματα Κύριοι Πρόεδροι όλων των θεσμών, τα οποία κατέχονται από αιρετούς πολιτικούς είναι προσφορά προς την

Πατρίδα και όχι μέσον βιοπορισμού.

Την 7η Νοεμβρίου 2012 τα πρόσωπα του Κοινοβουλίου παρουσίασαν την πλέον αλγεινή εικόνα και απέδειξαν την παρακμή και αποσύνθεση του Κοινοβουλευτισμού στην Πατρίδα μας.

Εν ολίγοις, όργια πολιτικής αντιπαράθεσις χαμηλού επιπέδου, Καραγκιοζλίκια λαϊκίστικο ύφος , αναξιοπρέπεια και παντελής άγνοια των υπό ψήφιση νομοσχεδίων .

Οι υπάλληλοι της Βουλής! ως επί το πλείστον εις το πρότερον βίον τους άνεργοι ,οι οποίοι, όταν εθίγησαν οι εξοργιστικές αμοιβές και τα προνόμιά τους, απείλησαν με κατάλυση του Κοινοβουλίου που ισοδυναμεί με κατάλυση του πολιτεύματος!

Δεν υπολόγισαν τον λαό και ΝΑΙ, απείλησαν με κατάλυση του πολιτεύματος !!!

Δεν πρόκειται όμως μόνον περί των συνεπειών ενός προκλητικού και άκρως διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος αλλά περί του μέλλοντος της Πατρίδος και της άμεσης τύχης του Λαού μας.

Σήμερα είναι κοινή και βιωματική η διαπίστωση για όλους μας ότι η Χώρα έχει πτωχεύση ! δεν είναι μόνον αυτό , είναι και ακύρωση όλων των θυσιών των πατέρων μας στους αγώνες του Έθνους, αλλά και των θυσιών όλου του Λαού μετά την κατοχή και εμφύλιο για να φθάσουμε σε ένα ζηλευτό βιοτικό επίπεδο .

Τα αδυσώπητα μεγέθη που συνθέτουν την εικόνα της Χώρας μας στους εξωγενείς παράγοντες της ΕΕ και ΔΝΤ όμως , δημιουργούν ένα σύνολο μεγαλυτέρων κινδύνων λόγο ανικανότητας των πολιτικών και τής εγκληματικής αμέλειας των Προέδρων όλων των θεσμών, προμηνύουν ακόμη και το τέλους της Ελλάδος και του Έθνους των Ελλήνων . Το έχετε αντιληφθεί αυτό; Κύριοι Πρόεδροι όλων των θεσμών ;. Σαφέστατα ΝΑΙ.

Ο Λαός μας μαστίζεται από την υπογεννητικότητα που οδηγεί στον δημογραφικό μαρασμό του Έθνους.

Τα εκατομμύρια των μεταναστών και λαθροεπίκων που εισήλθαν στη Χώρα δημιουργούν τις προϋποθέσεις όχι μόνο τής σοβαρής αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης μέσα σε λίγα χρόνια αλλά και της επικίνδυνης πολιτικής αποσταθεροποίησης ..

Η συγκέντρωση του 50 % και πλέον του πληθυσμού της Χώρας σε μία πόλη με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία, την κοινωνία και τον ελληνικό πολιτισμό, συνεπιφέρει αυτόματα πληθυσμιακά την αποδυνάμωση της ελληνικής επαρχίας. Το ελληνικό κράτος, διεφθαρμένο και αναξιόπιστο.

Η παιδεία μας διαλυμένη, με απαξιωμένους εκπαιδευτικούς.

Οι νέοι μας αναζητούν τη φυγή από τη Χώρα ως το καλύτερο ζητούμενο για τη ζωή τους. Στο άμεσο διάστημα , χιλιάδες νέοι Έλληνες έχουν εγκαταλείψει και θα εγκαταλείψουν τη Χώρα και το κενό αυτό δεν πρόκειται να αναπληρωθεί ποτέ .

Το τεράστιο επαχθές δημόσιο χρέος, που επί χρόνια επεσώρευσαν στις πλάτες του Λαού οι προδότες και λαϊκιστές πολιτικοί διαγράφει το πλαίσιο υποδούλωσης της Πατρίδος μας για 99 χρόνια , ίσως και για μια ζωή σκλαβιά ,ίσως και αιώνων!

Απέναντι σ΄αυτά τα χαρακτηριστικά που μόνο θλίψη προκαλούν για το μέλλον του Ελληνικού Έθνους θα έπρεπε οι πολιτικοί και πολιτειακοί ταγοί μας , ως εκπρόσωποί μας, να αντιδράσουν.

Να έχουν ένα σχέδιο για τη σωτηρία του Λαού. Αυτοί όμως έχουν αποδείξει πλέον ότι ενδιαφέρονται για τη δική τους και μόνο επιβίωση μέσα σ΄αυτό το χούντο- δημοκρατικό πολίτευμα που έστησαν μεθοδευμένα.

Ακόμη και πολιτικές ηγετικές προσωπικότητες που ανέδειξε το πολιτικό και κομματικό σύστημα παραμένουν αδρανείς, άτολμες σταθμίζοντας μόνο τα κεκτημένα τους.

Η Δικαιοσύνη: Έλληνες δικαστές, εξαγοραζόμενοι και τρομοκρατούμενοι, έγιναν συστημικοί και εν ολίγοις συμμέτοχοι στην διαφθορά .

Κύριοι Πρόεδροι όλων των θεσμών . Η τελευταία λαϊκή δύναμη είναι ο ίδιος ο Λαός που με την ψήφο του θα μπορούσε να φθάσει στα χαρακτηριστικά του συλλογικού ηγέτη.

Οι Έλληνες πολίτες, παρά το ότι συνειδητοποιούν ο καθένας ως μονάδα, ότι αυτό το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να γεννήσει την ελπίδα, όταν κλήθηκαν στις κάλπες δύο φορές το καλοκαίρι που πέρασε, ιδίως τη δεύτερη, στήριξαν στη συλλογική τους έκφραση τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , και κατοπινά στήριξαν την Ν.Δ.

Υπέκυψαν για μια ακόμη φορά στους επαγγελματίες ψεύτες, εκπροσώπους τους αφού δεν υπήρξε ισχυρός πατριωτικός πολιτικός φορέας.

Με τα διάφορα ψευδή πολωτικά διλήμματα πήραν και πάλι την ψήφο τού λαού .

Το εκλογικό σύστημα ελέγχει τα μέσα , διαθέτει χρήματα, υπόσχεται ψευδείς λύσεις , τις οποίες την επομένη ημέρα αναιρεί
. .

Επομένως, από τη συνήθη θεσμική δημοκρατική διαδικασία δεν μπορεί να προέλθει η αναμενόμενη ανάσταση.

Φτάσαμε στο σημείο να πιστέψουμε ότι : Ούτε από το Λαό, ούτε από πολιτικούς ή πολιτειακούς παράγοντες, ούτε από τη δικαιοσύνη, ούτε από τους θεσμικούς παράγοντες , θα υπάρξει ένα αισιόδοξο μέλλον για τΙς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ .

Η λύση είναι η εξής : Εάν δεν εγερθεί ο λαός με ένα δημοκρατικό πολίτευμα αυτό του ΜΕΓΑΛΟΥ ελληνα Ιωάννη Καποδίστρια΄, όσο ακόμη υπάρχει καιρός δύναται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του άλλως πως, δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για τον τόπο μας.

Να εγερθεί ο λαός για σωτηρία της Πατρίδος μας , να θυμηθούμε τις εξεγερμένες δυνάμεις που έπαιρναν τολμηρές πρωτοβουλίες και αποφάσεις και έσωζαν όχι μόνο την Πατρίδα , τον λαό αλλά και την Δημοκρατία .

Η σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση κατέστη πλέον ανίκανη Κύριοι Πρόεδροι όλων των θεσμών , να προστατεύσει τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα.

Δεν προσφέρει ασφάλεια στον λαό , ούτε εργασία ,ούτε κοινωνικό κράτος , ώστε να διατηρήσει ο λαός το βιοτικό επίπεδο, βαίνοντας προς τήν ευημερία του .

Εναι αδύναμη να προστατεύσει τη δημοκρατία και το πολίτευμα. Αλλά και επικίνδυνη για την ίδια άμυνα της Χώρας. Διότι λέει είναι νομοτελειακή συνέπεια .

Μια χώρα που βρίσκεται στην αθλία κατάσταση που ευρίσκεται σήμερα η δική μας, είναι θέμα χρόνου να εμφανισθούν απειλές, όχι μόνο δια της οικονομικής υποδουλώσεως του πληθυσμού, αλλά ακόμη και για το ίδιο το εθνικό σώμα της Πατρίδος.

ΚΥΡΙΟΙ
Προ της αναμενόμενης καταρρεύσεως και του αφανισμού μας , δεν υπάρχει άλλη λύση για την Χώρα μας παρά η ανάληψη δράσεως από τον λαό και από τις λαϊκές δυνάμεις της Πατρίδος .

Ως πολίτες αυτής της χώρας : Ζητάμε από την Ελληνική Κυβέρνηση να παραιτηθεί , διότι απέτυχε πλήρως και παταγωδώς, στην εκπλήρωση της αποστολής της.

Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο να συνεχίζεται σε βάρος του Λαού αυτήν η κυβερνητική πολιτικής εξυπηρέτησις των τοκογλύφων δανειστών , από τους οποίους και εξαρτώνται τα σημερινά μέλη της κυβέρνησις.

Εσείς λοιπόν Κύριοι Πρόεδροι όλων των θεσμών, Πρέπει όλοι επιτέλους να αντιληφθείτε και να ενεργοποιηθείτε *άμεσα , για την επιβίωση του Ελληνικού Λαού που είναι πάνω από κάθε χαλκευμένο δίλημμα που έχει επιβληθεί με σκοπό τη χειραγώγηση της βουλήσεως των ψηφοφόρων.

ΖΗΤΑΜΕ :Διατήρηση των συνταγματικών ελευθεριών του Ελληνικού Λαού.

ΘΕΛΟΥΜΕ :Ανόρθωση της αξιοπιστίας του κράτους και των υπηρεσιών του .

ΘΕΛΟΥΜΕ : Εγγύηση του εισοδήματος του Λαού και του δικαιώματος εργασίας για όλους τους Έλληνες.

ΘΕΛΟΥΜΕ : Εξασφάλιση συνθηκών παραμονής των νέων Ελλήνων και Ελληνίδων στον τόπο τους .

ΘΕΛΟΥΜΕ: Εγγύηση συνέχειας του κοινωνικού κράτους.

ΘΕΛΟΥΜΕ : Πάταξη της διαφθοράς σε όλο το δημόσιο τομέα και στη δικαιοσύνη.

ΘΕΛΟΥΜΕ :Εξάλειψη της φοροδιαφυγής.

ΘΕΛΟΥΜΕ : Έλεγχος και τιμωρία των υπευθύνων. Δήμευση και επιστροφή των περιουσιακών στοιχείων όσων παρανόμως και σε βάρος του δημοσίου αποκτήθηκαν.

ΖΗΤΑΜΕ: Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και εξασφάλιση συνθηκών ασφαλούς διαβιώσεως των πολιτών .

ΖΗΤΑΜΕ : Απομάκρυνση από τη χώρα όλων των παρανόμων λαθρομεταναστών.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ : Εκπόνηση εθνικού σχεδίου για την οικονομική αναδιάρθρωση της χώρας.

Κύριοι Πρόεδροι όλων των θεσμών ,ειδικά εσείς ,της δικαστικής εξουσίας .

Έχετε τη δυνατότητα εις μία και μόνη κοινή σύσκεψη να συναποφασίσετε ενωμένοι και με αυστηρή ενασχόληση με τα καθήκοντά σας και μόνον υπό τις παρούσες συνθήκες εθνικού κατήφορου, πιθανόν για εσάς να μην αποτελεί πράξη ΜΟΝΟΝ ευθύνης -αλλά- και εσκεμμένης εγκληματικής ενέργειας κατά το κράτος συμπεριλαμβανομένου του έμψυχου δυναμικού της .
Κύριοι Πρόεδροι όλων των θεσμών σας προειδοποιούμε ότι:

Εάν συγκροτηθεί μια αληθινή πατριωτική κυβέρνηση εθνικής ενότητας και όχι κυβέρνηση εντολοδόχων, θα σωθεί η Δημοκρατία και το πολίτευμά μας, το οποίο όχι μόνον το έχετε απαξιώσει στη συνείδηση των πολιτών, αλλά και το έχετε παραδώσει έρμαιο στις ορδές των συντεχνιών, των ακραίων κομμάτων αριστεροδεξιών επικίνδυνων και ανεύθυνων που επιδιώκουν και παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

Ευχόμεθα σε σας που ευρίσκεστε σήμερα σε θέσεις ύψιστης ευθύνης, σε όλο τον ελληνικό δημόσιο βίο, να αντλήσετε δύναμη από τον λαό και από τις εθνικές μας καταβολές και αναλογιζόμενοι το βαρύ φορτίο το οποίο φέρετε , να πράξετε τα προς όφελος της Πατρίδος.

Εάν συνεχίζετε να είστε πολιτικά φερέφωνα, τότε απεύχομαι τα χειρότερα για εσάς και τον λαό μου που θα εμπλακεί .

Ντέμου Κωσταντινιά “Μακεδόνισσα” ₪₪₪₪₪₪₪₪  

 .triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .