Τρίτη, Δεκεμβρίου 22

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ


 Της Λέττας Καλαμαρά

Την ημέρα που ο Κ.Μητσοτάκης ανακήρυξε την 27η Δεκεμβρίου 2020 ως ημέρα ελευθερίας από τον COVID-19 με την έναρξη των εμβολιασμών από τους υγειονομικούς υπαλλήλους και τους ηλικιωμένους, ο "Σερίφης της Ελλάδας" κ.Χαρδαλιάς οδηγεί την Κοζάνη σε Χριστούγεννα χωρίς ζωή και εκκλησίες για πρώτη φορά στην ιστορία μετά τους διωγμούς.

Ακόμα και οι Ναζιστές παππούδες της κας Μέρκελ και ο αιμοβόρος Στάλιν δεν έκλεισαν τις εκκλησίες στην Kατοχή και το "Σιδηρούν παραπέτασμα". Τώρα όμως η Κοζάνη κινδυνεύει υπό την Πρωθυπουργία Μητσοτάκη και ο διορισμένος και χωρίς λαϊκή ψήφο κ.Χαρδαλιάς μεριμνά για το καλό της.

Την αστυνόμευση του κ.Χαρδαλιά επικουρεί και ο Ελληνικός Στρατός σε ρόλο δειγματολήπτη απορώντας πια για την αποστολή του. Δισεκατομμύρια ευρώ στους αποικιοκράτες Γάλλους για να βρίσκεται ο Στρατός στους δρόμους σε ρόλο κοινωνικού λειτουργού;

Είναι προφανές ότι το αποτυχημένο Κράτος (failed state) των διακινητών εμπορευμάτων και ουσιών αρνείται να δώσει την ελευθερία στην Ελλάδα και κρατάει ομήρους θεσμούς,  εξουσίες και πρόσωπα. Με πράσινα άλογα ανάπτυξης, σκιώδεις επενδυτές βιτρίνας, δημοσκοπήσεις παραγγελία και τυφλή ενημέρωση ελέγχουν συνειδήσεις και καθορίζουν εξουσίες σε εκτέλεση επιταγών των διεθνών αφεντικών τους.

Όποτε η βιτρίνα του διεθνούς παρακράτους σπάει από φυσικά φαινόμενα και επελάσεις παρανόμων καλείται ο πυρήνας της Ελλάδας, το μόνο στοιχείο που υπολειτουργεί ακόμα να συνδράμει εις το όνομα της κοινωνικής προσφοράς. Οι σύγχρονοί Στρατοί στην οικουμένη, συμπεριλαμβάνοντας τα όμορα Κράτη διακρίνονται για την πολεμική συνεισφορά και εμπειρία τους. Στην αποικία μας, για την πολιτική στήριξη ενός χρεοκοπημένου πολιτικού μηχανισμού προστασίας του πολίτη με ανυπολόγιστες μακροχρόνιες συνέπειες για το Στρατό.

Οι κάτοικοι της Κοζάνης μπαίνουν σε γιορτινό αποκλεισμό με κλειστές εκκλησίες. Οι φωτογραφίες των στρατιωτικών τζιπ στους δρόμους ξεκίνησαν να διακινούνται και οι αλγόριθμοι γυρίζουν για να εκτελούν την αποστολή τους τυχαία.

Κουβέντα για τη νέα οικονομική καταστροφή, για τα Μαύρα Χριστούγεννα Μητσοτάκη και το Αστυνομικό Κράτος, για το καλό μας. Στο τέλος θα κάνουν και κλήρωση για λίγες ώρες παράτασης κυκλοφορίας, δώρο από τον εκλεκτό της Νέας Τάξης Χαρδαλιά.


Φέρτε τα εμβόλια και πείστε την εκλογική σας πελατεία να εμβολιαστεί για να βγουν οι νέοι να δουλέψουν και να ζήσουν να δούμε προκοπή και εγκαταλείψτε αυτούς που κάνουν τα  σχέδια του ευγονισμού και του αυταρχισμού, κ.Μητσοτάκη...

 ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .