Σάββατο, Δεκεμβρίου 26

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ (Βίντεο).

Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Παρότι μεν οι μπροστάρηδες τους διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για την ασφάλεια του εμβολίου, εν παραλλήλω παρουσίασα πως ακόμα και στα ίδια τα μέσα εξαπάτησης μαζεύονται πολλά πλέον στοιχεία που κάθε άλλο παρα θετικά θα λέγαμε είναι για τα εμβόλια που μας φέρνουν.

Και λαμβάνοντας υπ’όψην ότι για κανένα λόγο δεν κυκλοφορούν ραγδαίως πληροφορίες που δεν έχουν περάσει από το “πιεστήριο” τους, αναρωτιέμαι τελικά ο στόχος είναι να εμβολιάστούμε; Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε φαίνεται πως ο σκοπός είναι προηγουμένως να μας έχει γινει ξεκάθαρο πως ό,τι κι αν συμβεί μας είχε γνωστοποιηθεί… Και στην περίπτωση αυτή, δεν υπάρχει και ενα ένδεχόμενο να περιμένουν εξέγερση του κόσμου;

Τις μέρες ετούτες επίσης ξεκίνησε επίσημα το σχέδιο “Eλευθερία” δηλαδή η προσπάθεια τους να εμβολιάσουν κάθε Έλληνα άνω των 18 ετών. Αυτό πάει πακέτο με το ηλεκτρονικό μητρώο εμβολίων, διαβάζοντας το οποίο διακρίνουμε ξεκάθαρα την περιγραφή του τεχνοκρατικού φακελώματος κάθε πολίτη.

Δείτε το βίντεο στο https://click.mlsend.com/link/c/YT0xNTgzMzM1MDcyNTYyNDE5MjMyJmM9ajViNCZlPTIxNTImYj00ODY2NDc1NTQmZD1kMHAwbTFw.CG7B1GO0KLNowyaqnErXlqLUzEAysdwbACvjGftj0rc

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .