Κυριακή, Δεκεμβρίου 13

Εργοδότες προς Εργαζόμενους: Απολύεσται αν δεν κάνετε το εμβόλιο.. Η αγορά πηρε εντολή απο Μητσοτάκη για Εκβιασμό!!

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ.Η αγορά πηρε εντολή απο Μητσοτάκη και αρχίζει ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ!!

Εργαζόμενος σε μεγάλη επιχείρηση επικοινώνησε με την εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και είπε: “Η εργοδοσία μας έδωσε σαφή εντολή ότι μόλις κυκλοφορήσει το εμβόλιο στη χώρα μας , οφείλουμε να το κάνουμε άμεσα-διαφορετικά θα μας απολύσουν”!

Και σε μια τέτοια περίπτωση, θα μιλάμε για απόλυση χωρίς αποζημίωση διότι το νέο εργασιακό περιβάλλον απαιτεί τον εμβολιασμό όλων ! Είναι οι σαφείς εντολές της κυβέρνησης προς τις εργοδοσίες ώστε να εμβολιαστεί το σύνολο του πληθυσμού: μετά τους εργαζόμενους στις δημόσιες υπηρεσίες, στα νοσοκομεία, στον στρατό (και οι φαντάροι εννοείται), θα εμβολιαστούν και όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.

Με αυτό τον τρόπο θα εμβολιαστεί υποχρεωτικά το σύνολο του λαού! Γι’ αυτό ο κ. Πέτσας λέει με σιγουριά ότι ως το τέλος Ιουνίου θα έχει εμβολιαστεί το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού.

 https://amazonios.net/ergodotes-pros-ergazomenoys-apolyestai-an-den-kanete-to-emvolio-i-agora-pire-entoli-apo-mitsotaki-gia-ekviasmo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .