Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23

ΤΟΥ ΞΑΝΑΦΥΓΕ σαν την ΚΛΕΦΤΡΑ. Τι συμβαίνει με την Πολωνέζα Μαρέβα; Πώς διδάσκει τους Έλληνες να μη σκύβουν το κεφάλι στον Κούλη

μαρεβα

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, συνεχίζει να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της, την καραντίνα και τις οδηγίες για την πανδημία. Μετά τις περίφημες εκδρομές σε Πάρνηθα και Καλαμάτα, και τρίτο ταξιδάκι προέκυψε αυτό το Σαββατοκύριακο.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ή Μαρέβα Γκραμπόφσκι, πήγε νέα βόλτα στα Χανιά, απ όπου αναχώρησε χθες στις 19:26 με την πτήση ΟΑ 337. Μπήκε από τη δυτική πύλη του αεροδρομίου και την συνόδευσαν μαζί με δύο φίλες της, κατευθείαν στην πίστα.

Το γεγονός αποκάλυψε με τουίτ ο εκδότης του Documento Kώστας Βαξεβάνης:

 

Το νέο εκδρομικό επεισόδιο έρχεται πέντε μέρες μετά την υπόθεση «Καλαμάτα».Τότε πήγε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα

με το πρόσχημα ότι συνόδευε στελέχη του οίκου Dior. Στο μπαράζ των δημοσιευμάτων, που ακολούθησαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου μέσω διαρροής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δικαιολόγησαν απόλυτα το νέο ταξίδι της συζύγου του πρωθυπουργού, κατηγορώντας όλους τους άλλους Έλληνες που κάθονται στα σπίτια τους, που στέλνουν sms για να βγουν, που κλείνονται από τις 10 το βράδυ… για «μικρότητες» και «χυδαιότητες»:

«H χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οφείλουμε να σημειώσουμε λοιπόν ότι η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή, αλλά κατόπιν της προβλεπόμενης έγγραφης άδειας από την Πολιτική Προστασία, συνοδεύοντας στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία».

Ωστόσο τέτοιου είδους άδειες δεν προβλέπονται, αλλά αυτό είναι ψιλά γράμματα.
Τώρα τι πήγε να κάνει η Μαρέβα στα Χανιά; Την αγρότισσα!! Καμαρώστε την!

EpsTOVSWMAEZqZ9

Κάποιοι μικροπρεπείς, την ειρωνεύτηκαν για το ταξίδι της στην Καλαμάτα. Κάποιοι άλλοι έμαθα ότι εχθές ταξίδεψα στα Χανιά με δύο φίλες της και άρχισαν τις επιθέσεις. Στον Σκάι της επιτέθηκαν ύπουλα με το απαράδεκτο μήνυμα στην εκπομπή του Καμπουράκη, με σαφή στόχο να αποδομήσουν την προσωπικότητα της: Η «υπέρκομψη» που πάει να εμβολιαστεί»… Σχόλιο που δεν θα βλέπαμε ούτε σε λούμπεν αριστερή ιστοσελίδα.
Η αλήθεια είναι πως η Μαρέβα αντιστέκεται. Αντιστέκεται στα μέτρα που έχουν περιορίσει τις ζωές μας, που έχουν συνθλίψει την προσωπικότητά μας, που έχουν αφαιρέσει την αυτονομία μας, που έχουν ασελγήσει πάνω στο δημοκρατικό πολίτευμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα εν γένει.

Το μήνυμα της Μαρέβας τόσο με το μότοκρός στην Πάρνηθα, με το ταξίδι στην Καλαμάτα, με το ταξίδι στα Χανιά εν μέσω απαγόρευσης, είναι ένα μάθημα αξιοπρέπειας, ένα σάλπισμα ελευθερίας. Δείχνει στους πολίτες τον δρόμο της αντίστασης στα αγγλικά μέτρα που ισοπεδώνουν οικονομία και κοινωνία. Δείχνει ότι δεν πρέπει ποτέ να πάψουμε να αμφισβητούμε, διότι η αμφισβήτηση είναι επιστήμη, είναι πολιτισμός, είναι δημοκρατία.

Αλίμονο σε αυτούς που σκύβουν το κεφάλι.

 makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .