Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για τον κορωνοϊό χαρακτήρισε τα Χριστούγεννα ως «δήθεν γιορτή».

Συγκεκριμένα οι ο υπουργός είπε «δεν αξίζει τον κόπο για μία ή δύο μέρες δήθεν γιορτής να κινδυνεύσουν ζωές συνανθρώπων μας».

Αλήθεια τι εννοεί ο κ.Κικίλιας με το «δήθεν γιορτή»; αναρωτιούνται pronews.gr

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ιδιαίτερη αναφορά στις εορτές, παρακαλώ πολύ όλους, ιδιαίτερη προσοχή, σύνεση και τήρηση των κανόνων Δημόσιας Υγείας. Δεν αξίζει τον κόπο για μία ή δύο μέρες δήθεν γιορτής να κινδυνεύσουν ζωές συνανθρώπων μας, συμπολιτών μας ή ακόμα και μελών της οικογένειας μας».

Τώρα ειναι δήθεν γιορτή Χριστούγεννα, όταν ήθελε να τα καταργήσει ο "κακός" πιο κάτω ηταν για να μην γιορτάζει την Ειρήνη άκουσον άκουσον ! τι σχέση έχουν τα Χριστούγεννα με την Ειρήνη ?? καμιά αλλα πως θα δείξεις στους πιστούς ότι ηταν κακός που δεν ήθελε αυτή την "Γιορτή αγάπης"? και όπως αντέγραψαν τα πάντα από τους κακούς (εκτός την τεχνολογία) βεβαία με τον δικό τους πολύ άσχημο τρόπο με τις ορδές ηλίθιων των λεγομένων γκοιμ : επιδόματα , κατα της σφαγής ζώων, χορτοφαγία, υπέρ του περιβάλλοντος, ανεμογεννήτριες (εδώ έκαναν δυο αναποδιές: οχι μονο δεν έχεις δωρεάν ρεύμα αλλα πληρώνεις εσύ τις ανεμογεννήτριες, δεύτερο γέμισαν τα βουνά και τα λαγκάδια ανεμογεννήτριες καταστρεφοντας την φύση, ενώ το σχέδιο των κακών δεν έλεγε κάτι τέτοιο, και δωρεάν ούτε φθηνό ρεύμα δεν έχει κανένας πάρα μονο η ΔΕΗ για να το χρυσό-πληρώνεις έσυ! ) δωρεάν ρεύμα στην δημοκρατία? αυτά τα κάνουν οι φασίστες όπως ο Καντάφι!

Τώρα λένε τα ίδια με τους κακούς για τα Χριστούγεννα και για τον χριστιανισμό, όταν έλεγαν οι κακοί ήσαν κακοί, και επειδή ήσαν κατα του Χριστιανισμού τι έκαναν? εκτός ότι χρησιμοποίησαν τις ορδές των πιστών υπέρ τους του τύπου: είδατε τι κακοί ειναι? δεν θελουν το "χριστιανισμό την αγάπης" και για να το ενισχύσουν αυτό έβγαλαν και προπαγάνδα οτι ηταν υπέρ του Ισλάμ (!) ενώ ηταν υπέρ του της ινδουιστικής θρησκείας επειδή αυτη προέρχεται από το ευρωπαϊκό γένος και ειναι η πιο σωστή, λες και το Ισλάμ δεν ειναι επίσης δίκη τους θρησκεία (!) (κάπου θα την βρείτε και αυτή την προπαγάνδα τους σε κάποια έγκυρη πηγή τους που ειναι γεμάτες διασπορά ψευδών ιστορικών γεγονότων ), τέτοιο δούλεμα μεσώ ίντερνετ σε εκατομμύρια κοιμισμένους ούτε στα όνειρα τους,σημειώστε οτι η άνωθεν έγκυρη πηγή τους έχει 700.000 Like ενώ βγάζει μάτι σε ποιους ανήκει, από τον άκρως ύπουλο τρόπο που γράφουν ακόμη και τίτλους! δεν χρειάζεται καν να μπεις για να διαβάσεις μια παράγραφο για να καταλάβεις απο τι ράτσες ειναι γραμμένα, θα κάτσω εγώ να κάνω ανθρώπους τα 700.000 άτομα? ούτε οι μισοί από αυτούς ειναι ελληνόφωνοι , οι περισσότεροι ειναι κοιμισμένοι, ειναι σαν ναρκωμανής στο τελευταίο στάδιο πριν πεθάνουν, καλυτερα να τους δόσεις χαριστική βολή να μην βασανίζονται πάρα να κανεις ανθρώπους τους ήδη ξοφλημένους...θα ξανα γεννηθούν εξάλλου και ίσως στην επόμενη ζωή τους να σταθούν πιο τυχεροί !

Αντίχριστε Ιούδα ο Ισκαριώτη:είσαι κατα της πίστης μας "πατρίς θρησκεία οικογένεια " σαν αυτούς τους άθεους, θα σκεφτούν οι κολλημένοι χριστιανοί, την ίδια ώρα το ιερατείο του Χριστιανισμού λέει ότι του λέει ο Πάπας, ειναι αλήθεια ότι με δογματικούς δεν βγάζεις άκρη, πως ειναι δυνατόν να βλέπεις το παράλογο στο Χριστιανισμό από 15 χρόνων και αυτοί ολόκληρα γαϊδούρια που το παίζουν μορφωμένοι με πτυχία και περγαμηνές οχι μονο να μην βλέπουν τίποτα αλλα να γίνονται αρρωστημένα δογματικοί με τον Χριστιανισμό?δηλαδή ακόμη και 15 χρόνων χωρις καν να ξέρεις πως προέκυψε ο Χριστιανισμός και απο ποιους να ήσουν πολύ πιο έξυπνος από αυτούς ! και να ηταν μονο αυτό να ειναι δογματικοί με τον χριστιανισμό κατα θα ηταν , γίνονται και κολλημένοι με τα γνωστά κόμματα τους κτλ κτλ, και παρασύρουν και τους άλλους στα πάντα.

Εδώ γίνεται κατανοητό το πως γίνονται δογματικοί ακομα και αυτοι που δεν ειναι όταν γύρο τους ειναι δογματικοί γίνονται και αυτοί ένα με αυτούς, όπως γίνεται και με κόμματα τους, σαν ενα είδος μόλυνσης του μυαλού , ηταν κανένας χριστιανός απο την κοιλιά της μάνα του ειδικά οι ευρωπαϊκού γένους ? οχι έγινε στην πορεία άφου ηταν μαζί με δογματικές ράτσες που έχουν προδιάθεση να προσκολλούν σε δόγματα .

Εγώ πάντως πρώτα θα καταργούσα τον αριστερισμό κομμουνισμό μετα την ίδια την δημοκρατία τους και τέλος τον Χριστιανισμό τους (οι λεγόμενοι κομμουνιστές θα θεωρούνταν άκρως δογματικοί σχιζοφρενείς και είτε στείρωση ώστε να μην αναπαραγουν την δογματική σημιτική ράτσα τους τύπου μουσουλμάνοι, είτε πακέτο στην μέση ανατολή μαζί με την φυλή τους), η δημοκρατία τους ( εδώ γελάνε και οι πέτρες αφού νομίζουν ότι ειναι ελληνική επινόηση στας αρχαίας Αθήνας!

Είναι παρόμοια ιστορια που όταν βρεθεί μια γυναικά ανάμεσα σε αγρίμια μολύνει την αύρα της με αρνητική ενεργεία, πνευματικά ζόμπι και ενώ δεν ειναι σαν αυτούς απο την φύση της θα γίνει και αυτή σαν αυτούς και π@ρνη ... Να γιατι δεν πρέπει να πατάνε καν σε δεκάδες έγκυρες πήγες συμμοριτών επειδή μαγαρίζουν την νόηση τους παίζοντας με τις λέξεις και τον τρόπο που γράφουν κείμενα , τώρα έτσι οπως έχουν γίνει οι περισσότεροι δεν καταλαβαινουν καν όλα αυτά που λένε, να γιατί ενοχλούν οι ανεξάρτητες πήγες επειδή εμποδίζουν τον νοητικό έλεγχο των μαζών , να γιατι προωθούν δεκάδες έγκυρες πήγες τους παντού και κάνουν πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες ( ειδικά οσες ανήκουν σε ευρωπαϊκό γένος αφου οι Νεοέλληνες αμφίβολου ράτσας λενε τα ίδια με αυτούς και κρατούν την μαζα σε νοητική καταστολή ), και τέλος όσοι διαβαζουν δίκες τους σελίδες ειναι ηδη ξοφλημένοι πολύ δύσκολα θα ξεφύγουν.

Έτσι και σταματήσουν να έχουν οποιαδήποτε επιρροή απο κατώτερες φυλές και στην ζωή τους για κανένα χρόνο σίγουρα θα καταλάβουν όλα αυτά που γράφουμε εδώ και για τον χριστιανισμό και σε τι νοήτικο Matrix ζουσαν τόσα χρόνια, δεν γίνεται ο θεός να θέλει δούλους αλλα να γίνεις και εσύ σαν θεός δηλαδή να ανέβεις πνευματικά - θεϊκό γένος, η πλάκα ειναι οτι αυτα έλεγαν και οι αρχαίοι ενώ τα ήξερες πριν καν δεις τι τα έλεγαν και οι αρχαίοι (!) καθώς δεν είσαι ελληνοκεντρικός καν , άλλη τεραστία νοητική παγίδα εδώ, σύμφωνα με Νεοέλληνες που έχουν πέσει και σε αυτη την παγίδα μια γνήσια Γερμανίδα ευρωπαϊκού γένους πρέπει να ειναι εχθρός μου επειδή μιλάει άλλη γλωσσά και γεννήθηκε σε άλλη χώρα ,ενώ είμαστε ίδιο γένος και έχουμε το ίδιο αίμα (!) η παράνοια της παράνοιας !

Δεν μπορούν να σκεφτούν ότι αυτό το πολίτευμα ειναι φύση αδύνατο να ηταν των αρχαίων Ελλήνων όπως τους αποκαλούν , εγώ τους λέω ευρωπαϊκό γένος ανεξάρτητου χωράς και οχι Έλληνες η αλλιως θεϊκό γένος, όσοι ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος και δεν εχουν πέσει στο επίπεδο των γκοιμ αν το κάλο σκεφτούν, ίσως μπορουν να καταλάβουν οτι αυτο δεν ειναι της φυλης μας και του πνέυματος μας, αφού με την δημοκρατία ειναι σαν δίνεις ίσα δικαιώματα σε βάρβαρους, σαν δίνεις εξουσία στον δαίμονα να σε εξουσιάζει για να μιλήσεις στην γλωσσά των πιστών ), στας αρχαίας Αθήνας υπήρχαν όμως και οι θνητές φυλές πάνω σε αυτούς πάτησαν (ως συνήθως) για να εγκαθιδρύσουν την δημοκρατία και τον Χριστιανισμό κτλ κτλ, ενώ στας αρχαίας Σπάρτης που ήσαν όλοι ευρωπαϊκού γένους (Δωριείς οι λεγόμενοι) και εθνικοσοσιαλιστές ναζι , εκεί δεν μπορούσαν να επιβάλουν την δημοκρατία τους και τον Χριστιανισμό τους ώστε να μαγαρίσουν τους πάντες μετά, γιαυτό δεν έμεινε τίποτα όρθιο απο την αρχαία Σπάρτη και την ισωπεδωσαν εντελώς , παρόμοια ιστορία με την ισοπέδωση της Γερμανίας 2000 χρονιά μετά, γιαυτό η Σαβίτρι Ντέβι φιλόσοφος του εθνικοσοσιαλισμού έλεγε οτι το κίνημα ειναι νέο αλλά οι ιδέες ειναι παλιές... Αυτά σε ένα κόσμο που διαβάζει σελίδες συμμοριτών και στο ίντερνετ δεν έχουν καμιά σημασία πλέον, δεν υπάρχει περίπτωση οχι να ξυπνούν αλλα και να καταλάβουν και όλα αυτά , το γεγονός δε οτι πολλοι δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος ούτε καν εκφυλισμένοι κανει τα πράγματα ακόμη χειρότερα...