Τρίτη, Δεκεμβρίου 22

Σφράγισμα και Μαρκάρισμα…Τρόμος για να σε κάνουν Ζόμπι.. Ιος και μεταλλάξεις..Ελευθερία η Θάνατος?

 

Το σχεδιο οργανωμένο …Ονομασία Αντζέντα 21….Σας τα λέγαμε απο το 2008….Ενα πρόγραμμα ελέγχου του Ανθρώπου και εξολόθρευσης του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού…Ατομα Παρανοικά-Ψυχοπαθείς εκτελουν εντολές κατα της Ανθρωπότητας..Και η Κυβέρνηση μας με το Πολιτικό σύστημα αποδέχθηκαν εντολές της αόρατης – Υπαρκτης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ..

Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο..Θα εμφανιστούν κι αλλοι ιοί  και μεταλλάξεις .

.Ο Τρομος και ο Φόβος είναι το καθημερινό μενού τους..Η Φυλάκιση θα επεκταθεί  για ΠΑΝΤΑ….εκλεψαν τις ζωές μας και δεν θα μας τις δώσουν πισω αν ο Λαός ΤΩΡΑ αποδεχθεί το σχέδιο τους με την κατασκευασμένη Πανδημία…

Πρώτο ΣΤΟΧΟ έβαλαν τους ηλικιωμένους τους Υγειονομικούς και τον ΣΤΡΑΤΟ μας…Θέλουν πρώτα αυτούς να τους ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ..

Μετα θα έρθουν σε εμας..Ηδη με τον εμβολιασμό στην Αμερική φάνηκαν τα πρώτα σημάδια  3.150 εμβολιασθέντες ειναι Ανίκανοι για εργασία και  χρήζουν Ιατρικής Φροντίδας – Επίσημα Στοιχεία CDC

Σας τα λέγαμε απο τα FM το 2008 απο διάφορα δημοσιεύματα και πληροφορίες..Σας είχα διαβάσει και απόσπασμα της ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ 21 απο το βιβλίο του Λιακόπουλου.

Οσοι πεθαίνουν θα πετάνε την Παραμύθα οτι δεν είναι απο το εμβόλιο…Θα πιέσουν θα εκβιάσουν θα ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ…ειναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ…Διέλυσαν την Οικονομία για να πετύχουν το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ..Στα υπόλοιπα θα κολλήσουν?

Σε εξαπάτησαν με τα ΤΕΣΤ και τους θανάτους αλλοιώνοντας τα πάντα..για να σε Τρομοκρατήσουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .