Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30

Ο Αντώναρος αναρωτιέται ποιος γράφει τις ατάκες του «ανέμελου πρωθυπουργού»

Το πρόβλημα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είναι μόνον όταν μιλάει εκτός κειμένου…

Προφανώς, το πρόβλημα είναι και όταν μιλάει «εντός κειμένου».

Δεν εξηγείται το πλήρες κενό των δηλώσεών του και -στη συγκεκριμένη περίπτωση- η ελαφρότητα των δηλώσεων μετά τον εμβολιασμό του που πέραν των άλλων βλέπει μια νέα χρονιά που θα σταθεί πλάι στο μεγαλείο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 (σε ελεύθερη μετάφραση)…

Γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος:

«Δεν ξέρω ειλικρινα πόσοι Ελληνες έχουν τη διάθεση να χαμογελάσουν -- με η χωρίς μάσκα -- με όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα στην υγεία, στην οικονομία, στην κοινωνία. Με μεγάλη ευθύνη της ανίκανης κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Κάθε τόσο όμως σκάνε στα γέλια με τις κακογραμμένες ατάκες που κάποιοι βαζουν να πει ο ανέμελος πρωθυπουργός.»

Οι «εμπνευσμένες» δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Είναι μια σπουδαία μέρα για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πιστεύω ότι καθώς ο εμβολιασμός θα προχωρά και θα διαπιστώνουμε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές, όσοι έχουν καχυποψία θα πείθονται πως αυτό είναι το σωστό» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Πιστεύω ότι σήμερα όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες χαμογελάνε κάτω από τις μάσκες τους» είπε επίσης ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι στόχος είναι τους επόμενους μήνες να εμβολιαστεί η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων.

«Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να ξαναπάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας… και να μπορέσουμε αυτή την εμβληματική χρονιά που ξεκινά, οπότε συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, να γράψουμε νέες λαμπρές σελίδες στην ιστορία της χώρας μας»


Evangelos Antonaros
12 ώρες πριν

Δεν ξέρω ειλικρινα πόσοι Ελληνες έχουν τη διάθεση να χαμογελάσουν -- με η χωρίς μάσκα -- με όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα στην υγεία, στην οικονομία, στην κοινωνία. Με μεγάλη ευθύνη της ανίκανης κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Κάθε τόσο όμως σκάνε στα γέλια με τις κακογραμμένες ατάκες που κάποιοι βαζουν να πει ο ανέμελος πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .