Τετάρτη, Δεκεμβρίου 2

Πρωθυπουργός χωρις συναίσθηση ευθύνης..Ποδηλατάδα με φωτό και ας πεθαινει ο κόσμος!!

O Πρωθυπουργός της χώρας που ενοχοποιεί τους πολίτες για την πανδημία με θεωρίες ατομικής ευθύνης, που σηκώνει το δάχτυλο και δείχνει άλλους να φταίνε κοροϊδεύει τους Έλληνες.Εκτελεί εντολές της Νέας Τάξης για ελεγχο πληθυσμού και μείωσης με τα δολοφονικά εμβόλια που ουτε οι Φαρμακευτικές ουτε ο ιδιος υπογράφει δεν δημιουργούν παρενέργειες .

Στη Θεσσαλονίκη σας δείξαμε οτι αυτό που ήθελε ηταν ενα τσουρέκι με κάστανο!! Επίσης να μας απειλήσει οτι οποιος δεν κανει εμβόλιο δεν θα μπορεί να μετακινηθεί ΠΟΥΘΕΝΑ…

Πριν πάει Θεσσαλονίκη και ενω μας παρουσιάζει 90 με 100 νεκρούς κάθε μέρα  δηθεν απο covid  πήγε Τσαρκα  σην Πάρνηθα χωρίς  μέτρα ασφαλείας. και βγάζει και Φωτό για να εξαγριώνει τους αφυπνισμένους..

Δείτε εδω στη Φωτο πήγε για ποδηλατάδα και φωτογραφήθηκε..Αυτη ειναι η ευθύνη του η υποκρισία του και η πλήρης έλλειψη ευθύνης και συναίσθησης της κατάστασης που ζουμε…

Γιατι να μην κανει ποδήλατο αφου γνωρίζει απο πρώτο χερι  οτι ολα είναι ένα σχέδιο και δεν κινδυνεύει?

Χωρίς μέτρα ασφαλείας και συνωστισμένοι κολλητά ολοι μαζί για φωτό!!! Οπως και στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας έλειπε να τον βγάλει στο Happy Traveller!!! Πολύ χάπυ ο Κυριάκος!!!

Κοβει βόλτες οπου θέλει χωρίς μέτρα προστασίας και εσυ Έλληνα στέλνεις SMS για να πάς στη Τουαλέτα…Εισπράττει την παχυλή αποζημίωση του και συ Έλληνα κλείνεις την επιχείρηση σου και πάς σε Οικογενειακά ΚΡΑΧ…Μεινε μεσα Φυλακισμένος και ο Πρωθυπουργός της ΑΠΑΤΗΣ θα πηγαίνει για Τσουρέκια με κάστανα και ποδηλατάδα..

ΓΡΑΦΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΗΣ:

«Η ατομική συμπεριφορά μπορεί να μας οδηγήσει στο θρίαμβο ή σε μία ήττα σε σχέση με τον κορωνοϊό» δήλωσε την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Λίγες ώρες νωρίτερα, το πρωϊ της Κυριακής 29 Νοεμβρίου 2020, ο πολιτικός απατεώνας Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι μόνο ένιωθε την ανάγκη να…πάρει τον αέρα του στην Πάρνηθα, κάνοντας ποδήλατο σα να μην ζει η χώρα μας μια τραγωδία, αλλά συνάμα επέλεξε και να φωτογραφηθεί χαμογελαστός μαζί με ακόμη πέντε πολίτες χωρίς μέτρα ατομικής προστασίας.

 

Και απο κοντά η ΜΑΡΕΒΑ με μηχανη ΜΟΤΟ ΚΡΟΣ …Ο Μητσοτάκουλας άφησε το ποδήλατο και καβάλησαν Μηχανές ….Κατα τα αλλα έχουμε “Θανατηφόρο Κορωνοιό!!!

 

https://amazonios.net/prothypoyrgos-choris-synaisthisi-eythynis-podilatada-me-foto-kai-as-pethainei-o-kosmos/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=prothypoyrgos-choris-synaisthisi-eythynis-podilatada-me-foto-kai-as-pethainei-o-kosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .