Κυριακή, Δεκεμβρίου 13

ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΨΑ: Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. Ο ΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΘΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ

sypsas20-660

Yπέροχο εμπόριο τρόμου από τον καθηγητή Σύψα.

Ο επιδημιολόγος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τον κιτρινισμό του Ευαγγελάτου ανταγωνίζεται τον Δερμιτζάκη για το ποιος θα τρομάξει περισσότερο τους ήδη τρομαγμένους συμπολίτες μας.

Τι έχουν καταφέρει αυτοί οι δήθεν ειδικοί;

Είδατε τα κρούσματα να μειώνονται από το ξεκίνημα της πανδημίας;

Ακούσατε κάποιον Σύψα μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας να διαβεβαιώνει ότι το δεύτερο κύμα θα είναι πιο θανατηφόρο;

Κανείς επιδημιολόγος μετά τη πρώτη καραντίνα δεν προέβλεπε τη συνέχεια και όλα όσα συμβαίνουν σήμερα. Γιατί έχουν βήμα όλοι αυτοί που αποδεδειγμένα έπεσαν έξω;

Τόσο “ειδικοί” είναι ο Σύψας και η παρέα του. Έτσι το μόνο που τους απέμεινε είναι να εμπορεύονται τρόμο για να γίνονται διάσημοι.

Παλιάτσοι του τρόμου. Τηλεοπτικά παρατράγουδα που υποδύονται τον Στίβεν Κινγκ. Νεκρή Ζώνη. Νεκροταφείο Ζώων.

Δείτε τις πιο πρόσφατες μαντεψιές του κ. Σύψα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ:

“Κάθε συνάντηση οικογενειών μπορεί να επιφέρει τη διασπορά. Δεν το λέω αυτό γιατί είμαι κακός αλλά γιατί το βλέπουμε. Τα στοιχεία μας λένε ένα πράγμα: ενδοοικογενειακή διασπορά”, τόνισε και πρόσθεσε ότι τα δεδομένα των επιδημιολόγων δείχνουν με σαφήνεια ότι ο ιός έχει περάσει στα σπίτια.

Απαντώντας στο ερώτημα εάν θα πρέπει να βρίσκονται έως εννέα άτομα ή δύο οικογένειες στο εορταστικό τραπέζι, επανέλαβε ότι σε κάθε οικογένεια μπορεί να υπάρχει ένα μολυσμένο άτομο αλλά ασυμπτωματικό.

Πρόσθεσε ότι καμιά οικογένεια δεν πρέπει να θεωρείται ασφαλής και προειδοποίησε ότι ένα γιορτινό τραπέζι θα μπορούσε να καταλήξει με καλεσμένους αρρώστους ή ακόμη και διασωληνωμένους στο νοσοκομείο.

Σχετικά με την έναρξη του click away στο λιανεμπόριο, ο καθηγητής τόνισε ότι κάθε άνοιγμα ακόμη και μικρό επιφέρει αύξηση στη διασπορά του ιού που θα φανεί μέσα σε 15 ημέρες.

Εάν δεν λειτουργήσει το click away και έχουμε συνωστισμό, τότε δεν θα έχουμε μόνο αύξηση, αλλά επιδημική έκρηξη, τόνισε ο κ. Σύψας και πρόσθεσε πως αυτός είναι και ο λόγος που οδήγησε τον υπουργό Ανάπτυξης να πει πως αν δούμε εικόνες Harrods, τότε το click away θα καταργηθεί.

Εάν από την άλλη λειτουργήσει click away, είναι το ελάχιστο δυνατό που μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε κάποιου είδους αγορά τα Χριστούγεννα, συμπλήρωσε ο καθηγητής.
Ο κ. Σύψας εξήγησε ότι ένας από τους λόγους που δεν άνοιξε τώρα η αγορά, ήταν για να καταστεί εφικτό να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία τον Ιανουάριο και “θα δούμε αν θα το πετύχουμε”.

Στόχος είναι να ανοίξουν σε πρώτη φάση τα δημοτικά και εάν όλα πάνε καλά θα λειτουργήσουν με φυσική παρουσία και οι άλλες βαθμίδες.

Ο καθηγητής τόνισε ότι με βάση τις προβλέψεις ο αριθμός των διασωληνωμένων στη χώρα μας θα πέσει σε 200, που αποτελεί έναν ασφαλή αριθμό, περί τις 15 Ιανουαρίου και όχι νωρίτερα.

Ο Ιανουάριος, τόνισε θα είναι μια δύσκολη περίοδος, και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό, καθώς το σύστημα υγείας είναι ήδη στα όριά του.

Ο χάρτης είναι κατακόκκινος όσον αφορά τη διαθεσιμότητα κλινών ΜΕΘ σημείωσε και ευχήθηκε να μην δούμε δύσκολες καταστάσεις.

Ενόψει της πτώσης της θερμοκρασίας, επεσήμανε ότι κάθε ένας βαθμός που πέφτει επηρεάζει κατά 4% με 5% τον λεγόμενο δείκτη Rt.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .