Σάββατο, Δεκεμβρίου 19

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ

ypsilantis- koyla

Πρόκειται για μια πραγματικά ασύλληπτη εθνική υπόθεση ξεκάθαρης μειοδοσίας.  Όμοιά της στα κοινοβουλευτικά χρονικά, δεν πρέπει να έχουμε ξανασυναντήσει, πλην ελαχίστων περιπτώσεων.

Βουλευτής της ΝΔ, σήμερα, υπερασπίστηκε στο παρελθόν και αθώωσε Τουρκάλα που είχε συλληφθεί για κατασκοπεία! Ο άνθρωπος αυτός, γνωστός δικηγόρος, βρήκε το σθένος, να την εκπροσωπήσει στα δικαστήρια. Μάλιστα, το συμβάν είχε καταγραφεί στο αστυνομικό δελτίο, ως πολύ σοβαρό.

Τουρκάλα, που νομίζετε; Στο νησί της Ρόδου, εκεί που συνέλαβαν τα προχθεσινά κελεπούρια, συνελήφθη στην κορυφή του βουνού να φωτογραφίζει με το κινητό της τηλέφωνο, τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Α’ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών. Παραπέμφθηκε, ο κύριος βουλευτής την υπερασπίστηκε και την έβγαλε τζάμι.

Ακόμα και εάν η “κυρία” αδίκως κατηγορήθηκε, όπως θα μας απαντούσεο δικηγόρος του διαβόλου, είναι δυνατόν να πολιτεύεσαι με την ΝΔ και να εκπροσωπείς κατηγορούμενη ενάντια στα εθνικά συμφέροντα;

Κι αυτός ο άνθρωπος κάθεται σήμερα στα κοινοβουλευτικά έδρανα και είναι κολλητός του Κούλη. Να τον χαίρεστε.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ. ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

exofillo19-12

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%92%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%95%ce%a5%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%9d-%ce%94-%ce%a5%ce%a0%ce%95%ce%a1%ce%91%ce%a3%ce%a0%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9a%ce%95-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%91%ce%98/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .