Σάββατο, Δεκεμβρίου 26

ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΓΕΙΑ : Περί ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ και ....ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗΣ για αρχαρίους!

ΧΡΗΣΙΜΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ...

Μαθαίνουμε πως δρα το ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ!!!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!

Γράφει ο Δρ Βασσάρας Αλέξανδρος

Περί ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ και ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗΣ για αρχαρίους!

Ας πούμε μια ακόμη ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ με απλά λόγια :

Είχατε πέρσι κάποια γρίπη ή γριπούλα;;;

Προ-πέρσι;;;

Παρά-προ-πέρσι;;;

Αντι-παρά-προ-πέρσι;;;

***

ΑΝ ΟΧΙ οκ, δεν είχατε !

ΑΝ ΝΑΙ ! τότε μπορεί να είχατε κολλήσει τον ανθρώπινο κορονοϊό (human coronavirus), ο οποίος κυκλοφορεί μερικές δεκάδες χρόνια στον πλανήτη Γη και στον ιδιαίτερο πλανήτη ΕΛΛΑΔΑ !

***

Τι σημαίνει αυτό;;;

Ότι η οικογένεια των Κορονοϊών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ στους στρατιώτες μας -τα λευκά αιμοσφαίρια- που προστατεύουν το σώμα μας !

***

Δηλαδή;;;

Επειδή πρόκειται για μεταλλάξεις μιας κοινής οικογένειας Ιών ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ σε κάποια ΚΟΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ (αντιγονικούς επίτοπους) του ανθρώπινου Κορονοϊού και του SARS-CoV-2 να έχετε ήδη ανεπτυγμένα και ωριμασμένα Β-ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΑ, τα οποία θα έχετε για αρκετά χρόνια... και τα οποια ειναι αυτα που παραγουν τα πολυτιμα ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ! (ας τα ονομάσουμε «αστυνομικά drones» που αλωνίζουν μέσα στο σώμα σας και ψάχνουν αυτό που ειναι προγραμματισμένα να βρουν !)

***

Τι σχέση εχουν αυτα τα αντισώματα με εκεινα που παραγονται απο τα εμβόλια;;;

Τα Β-λεμφοκύτταρα ειναι αυτα που διαφοροποιουνται (δηλαδη ενεργοποιουνται κατοπιν αναγνωρισης μεσα στο σωμα ενος ιου ή βακτηριδιου και εξειδικευονται στο να αναγνωριζουν ειδικα αυτο το μικροβιο για το οποιο ενεργοποιηθηκαν...) και στη συνεχεια παραγουν ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ (drones) για να εντοπισουν και να κλειδωσουν ωσαν «χειροπεδες» πανω στους ιους και τα βακτηριδια ή αλλα τοξικα στοιχεια και να τα ακινητοποιησουν ή επιβραδυνουν μεχρι να ερθουν τα …«περιπολικά», τα μακροφάγα (δηλ. οι ντετεκτιβ CSI), τα πολυμορφοπύρηνα (αστυνομοι), τα δενδριτικα (στρατιώτες, συνοριοφύλακες) και τα Τ-κυτταροτοξικα λεμφοκύτταρα (δηλ. οι ειδικές δυνάμεις) και ή να σκοτώσουν επιτοπου ή να τα μαζεψουν και να τα φυλακισουν και να αναλυσουν τα μικροβια (εγκληματιες) για να τα καταλαβουν σε βαθος και να ενημερωσουν διεξοδικα περι τινος πρόκειται, τα Β-Λεμφοκυτταρα (δηλ. η ΕΥΠ), τα οποια, με τη σειρα τους, θα παράξουν εργαλεια μόνιμης ανίχνευσης (αντισωματα, drones) στο σωμα μας, εναντίον των συγκεκριμενων μικροβίων και Ιών!

Οταν νοσούμε με τον φυσικό τροπο, οι ΦΡΟΥΡΟΙ μας, αναγνωριζουν τους εγκληματιες με δεκάδες διαφορετικους τροπους (γιατι καταφερνουν να τους «ανακρινουν» και παιρνουν όλες τις σημαντικες και ασημαντες πληροφοριες που αφορουν τους εγκληματιες) δηλαδη παράγουν πολλων ειδων διαφορετικα ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ !!

Τα Εμβόλια απο διαφορες εταιρειες ειναι 1, 2 ή 3 επιλεγμενα χαρακτηριστικα σημεια ενος ιού  (αυτο ειναι το δοκουν), τα οποια θα αναγκασουν τον οργανισμο μας να παράξει καποια B-λεμφοκυτταρα (ΕΥΠ) εξειδικευμένα γι’ αυτα τα 1, 2 ή 3 επιλεγμενα κομματακια... τα οποια θα παράξουν αντισωματα (εργαλεια μονιμης ανιχνευσης, drones) αλλα ΜΟΝΟ γι’ αυτα τα 1, 2 ή 3 χαρακτηριστικα επιλεγμενα κομματακια...

ΟΠΟΤΕ απ’ αυτα καποιοι ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ οτι ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ νόσησης ειναι και ο καλυτερος, γιατι παράγει παρα πολλα διαφορετικα αντισώματα για πολλα διαφορετικα σημεια ενος Ιού ή μικροβίου !

Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Για να ειμαστε, ομως, ακριβεις ως Ανοσολογοι πρεπει να ξεκαθαρισουμε και το εξης....

Τα εμβολια θα μπορεσουν να δωσουν ενα προβαδισμα στον οργανισμο απεναντι σε ενα συγκεκριμενο Ιό ή μικροβιο, το ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ και ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΝΟΣΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΟ ή ΜΙΚΡΟΒΙΟ, ωστε να αναγνωρισει γρηγορα εστω και απο αυτα τα 1,2 ή 3 σημεια και να ξεκινησει απο την 2η, 3η μερα της νοσου να παραγει αντισωματα και ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΜΑΣ!

Και μετα ο οργανισμος μας θα αναγνωρισει και αλλα σημεια του ιου και θα παραξει και αυτος και αλλα Β-λεμφοκυτταρα περαν των 1, 2 ή 3 σημειων και τα οποια θα παραξουν πολλα διαφορετικα αντισωματα !

ΑΡΑ:

Το προβλημα με τα εμβολια, λοιπον, δεν ειναι στην αρχη λειτουργια τους, την οποια ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ σαν επιστημονες, αλλα στα ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ που βαζουν οι εταιρειες μεσα τους, για να διατηρουνται για μεγαλα χρονικα διαστηματα σε ραφια και αποθηκες, μεχρι να χρησιμοποιηθουν.

Επισης, βαζουν μεσα και αλλες ουσιες για να ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ σε ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ τους ανοσοποιητικους φρουρους, ωστε να ειναι το εμβολιο τους πιο αποτελεσματικό ... ή και κοιτωντας τον εμπορικο ανταγωνισμο περισσοτερο απο την υγεια των καταναλωτων (τι κανουργιο σας ειπα τωρα ;;; τιποτα, απλά  οτι συμβαινει σε ολες τα προιοντα στην εποχη της ΜΗ-ΗΘΙΚΗΣ) !

Επισης, καποια εμβολια εχουν και ουσιες που οταν υπερδιεγερθει το ανοσοποιητικο να μην το αφησουν να ειναι αποτελεσματικο, μεχρι να ενεργοποιηθουν πολλα Β- λεμφοκυτταρα (επειδη τα περισσοτερα εμβολια γίνονται στο μπρατσο, που δεν ειναι καλο σημειο για να ενεργοποιηθουν οι φρουροι μας... καλα σημεια ειναι το εντερο, οι πνευμονες και οι βλεννογονοι, γενικοτερα, οπου ειναι χτισμενα τα Στρατοπεδα Φρουρων της φυσικης μας ανοσιας !!) αλλα αυτο ειναι μια λαθος τακτικη, ... ειναι σαν να λες, ασε τις εξεγερσεις να συνεχιζονται για να τις βλεπουν οι πολιτες για να φοβουνται και να παραδειγματιζονται... ε και ας καουν και δεκα μαγαζια και αυτοκινητα παραπανω ! δηλαδη σταματανε τον Αρχηγο της αστυνομιας απο το να δωσει σημα στα ΜΑΤ, τα οποια ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ στο δρομο και κοιτανε, για να επιτεθουν στους ταραξιες και να τελειωσουν αμεσα την εξεγερση !!

Πολλα απο τα πραγματικα προβλήματα των εμβολίων, θα βρισκανε λύση, ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΠΙΚΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, απο το ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ή το ΠΑΣΤΕΡ και ηταν «ΦΡΕΣΚΑ» χωρίς συντηρητικα και ενισχυτικά -αγνωστου ποσοτητας και αγνωστου προελευσεως και πολλες φορες αγνωστου συνθεσεως- ακομη και αγνωστου υλικου -τεχνικης- «πατεντας» ... απο αγνωστου ΗΘΙΚΗΣ εταιριες και αφεντικα που δεν νοιαζονται τι θα συμβει «σ' ενα ποσοστο ανθρωπων» στην αλλη ακρη του ωκεανου...

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, οι Ελληνες επιστημονες ειναι το μεγαλυτερο και πιο αξιολογο δυναμικο τετοιων εταιριων και τελικα... ολοι οι ανθρωποι στον πλανητη θα αγοραζαν εμβολια απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ λογω ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ και αποδεδειγμενης ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και το ΠΝΕΥΜΑ, ΑΝΤΙ για το ΧΡΗΜΑ, την ΥΛΗ και μια ΑΝΗΘΙΚΗ σταση απεναντι στη ζωη, που εχουν καποιοι αλλοι λαοι πιο ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ για τετοιες αξιες !!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΕΓΧΟΣ και ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ και ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ... στην Ελλαδα τιποτα δεν μενει κρυφο... οποτε και θα ξεραμε καθε ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ να τον εντοπισουμε εν ελθετω χρονο !

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:

ΑΥΤΑ τα ΠΑΡΑΠΑΝΩ ξαναδιαβαστε τα, για να μπορειτε να τα περιγραψετε στα ΠΑΙΔΙΑ σας, ετσι ακριβως ! και να καταλαβουν και αυτά, ο,τι ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ και ΟΤΙ ΑΝ τα παιδια ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΙ «ΦΡΟΥΡΟΙ» να ειναι ΥΓΙΕΙΣ και να εχουν ΚΑΛΗ "τροφη" και να εχουν "καλα οπλα" και "σφαιρες", τοτε ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ και να φτιαχνει τα καλυτερα εμβολια και αμυνες, που ΠΟΤΕ δεν θα καταφερει μια εταιριουλα σαν την PFIZER ή την …MOντERNA...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ πρεπει να καταλάβουν την αξια και την ΑΝΙΚΗΤΗ ΦΥΣΗ του σωματος τους και να απαλλαγουν απο ΤΟ ΑΓΧΟΣ και τον ΠΑΝΙΚΟ που σπερνουν οι εμποροι ψυχων των ψευδοδημοσιογραφικων δελτιων παραμορφωσης !

ΚΑΙ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ του Dr Βασσάρα…

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ και τωρα που ξερετε πως λειτουργεί, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΑΣ και τις πρώτες ύλες που χρειάζονται αυτοί !!

Συντομες ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΕΣ συμβουλες :

MU Dr_Vassaras_Alexandros

Βιταμινη D3 στοχος 2020 τα 40ng/ml και ΜΕΤΑ στόχος το 2021 το 80ng/ml (αλλα ΜΕΤΑ το 40ng μπορουμε να προσθέσουμε και Βιταμίνη K2 (MK-7), για μια εβδομάδα ανα μήνα, όσο συνεχίζουμε με το συμπλήρωμα.

Ψευδάργυρος στοχος τα 80μgr τουλαχιστον και παντα σε ισορροπια με τον χαλκο ! Μετρηση στο αιμα μας !!

* Καθημερινη ληψη βιταμινης C (διατροφικα ή με συμπληρωμα)

Νερό

Υπνος και τα τρια βοηθανε την κινηση του λεμφικού μας συτήματος (αποχέτευση)

Ασκηση

ΚΛΕΙΣΙΜΟ Τηλεόρασης την ώρα των ειδήσεων (αν επιλεξετε την ανοσοποιηση)

* ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σωστη Ανοσοποιητικη Διατροφη & Θρεψη :

Φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών, ωμές σαλάτεςόχι κρέατα, όχι γαλακτοκομικά, όχι γλυκά.

Όχι Νερό 20 λεπτα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ απο ενα γεύμα - εννοειται πινουμε ολες τις υπολοιπες ωρες !

Αλλωστε... «Η τροφή σου ειναι το φάρμακο σου και το φάρμακο σου ειναι η τροφή σου», όπως έλεγε ο Ιπποκράτης

Σε εναν ιδανικο κοσμο οι γιατροι θα ηταν οι διατροφολογοι, αφου ολα εχουν να κανουν με το ισοζυγιο, εν προκειμενω ποιοτικων πρωτων υλων απο την πρεπουσα για τον καθενα τροφη και χρονοδιαγραμματα χορηγησης !

"ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΩΝ ΚΑΚΟΣ", Σωκράτης - κανενας δεν γεννιεται κακος- αλλα όταν μαθεις τι ειναι κακό και συνεχιζεις να το κανεις, τοτε εισαι ΔΥΟ φορες κακος !! και μετα οπως στρώνεις κοιμάσαι !

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Την τιμη της D3 την μαθαινετε ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ (και εσεις και τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ) και την παρακολουθειτε αρχικα ανα 3μηνο και στη συνεχεια οταν πιάσετε τα προβλεπομενα επίπεδα ανα 6μηνο ή ανα ετος, παντα ΜΑΖΙ με μια γενική Αίματος (που θα παει... θα μαθουν σταδιακά να την διαβάζουν όλοι συνδυαστικά και ως διαγνωστικό βιοδείκτη)...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .