Σάββατο, Δεκεμβρίου 12

Νίκος Βήχος>Γιατί φίλε Άδωνι;--Γιατί συμφώνησες να βγει ο καταναλωτής στους δρόμους με όρους φυλακισμένων;

 Γιατί αποδέχεσαι προτάσεις αδόκιμων ιατρών;

Πολλά και επώδυνα τα ερωτηματικά των ανθρώπων της αγοράς. Το γεγονός ότι μία μετά την άλλη οι χώρες της Ευρώπης αρχίζουν να επιβάλλουν όλο και πιο σκληρά lockdown δεν μπορεί να γλυκάνει το χάπι των ανθρώπων της αγοράς. Ένας από αυτούς ο πολύ γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Βήχος ο οποίος θα γράψει στο προφίλ του στο fb απευθυνόμενος στον Αδωνι Γεωργιάδη>
Γιατί φίλε Άδωνι;
Γιατι ενώ γνωρίζεις καλά και εσύ ως μικρομεσαίος έμπορος, αποδέχεσαι προτάσεις αδόκιμων ιατρών που βρίσκονται μακρυά από την εμπορική λογική συντήρησης των μικρών επιχειρήσεων ?
Γιατί φίλε Αδωνη δέν μπόρεσες ,γιατί είμαι σίγουρος πώς το σκέφθηκες,να αντιπροτείνεις νωρίτερα ένα άλλο ρεαλιστικό σενάριο,για τήν μη εξάπλωση τής πανδημίας,με σκοπό τη μη καταστραφή τής εμπορικής επιχείρησης,ειδικά σε μια περίοδο,όπως αυτή τών Χριστουγέννων,πού όλοι περίμεναν κάποιες,ελάχιστες,πωλήσεις,περίοδο που πραγματοποιείται το 35% του ετήσιου τζίρου
Γιατί φιλε Αδωνη,δεν προτίμησες ένα καθολικό lockdown τον Οκτώβριο, όταν όλοι περίμεναν τη βαριά επιστροφή του covid 19,αλλά καθόσαστε επάνω στίς δάφνες τής επιτυχίας τού Μαρτίου? Αντιθέτως αφήσατε ένα όργιο «γλεντιών» πανελλαδικά να εξελίσσεται και συγχρόνως κάναμε όλοι μαζί απλώς τήν καταμέτρηση τών νέων κρουσμάτων και θανάτων καθημερινά.
Γιατί φιλε Αδωνη,συμφώνησες σε μία κωμική λύση τής δήθεν εν λειτουργία, εμπορικής δραστηριότητας, βγάζοντας τόν καταναλωτή στους δρόμους με όρους φυλακισμένων,που βγαίνουν για τον πρωινό τους περίπατο στήν αυλή τής φυλακής με τα ηλεκτρονικά βραχιολάκια τους.
Τρία μηνύματα πρέπει να ανταλλάσσονται,ένα για τον κωδικό αδείας εξόδου, δεύτερο για την επιβεβαίωση του «ραντεβού» με το κατάστημα και τρίτο για την κοινοποίηση τής αποδείξεως πληρωμής του είδους που αγόρασε.
Και όλα αυτά την ώρα που γνωρίζετε πώς ο συντριπτικός αριθμός τών εμπόρων σε όλη τήν Ελλάδα δέν διαθέτει e-shop και δεν έχει ασύρματο pos γιατί απλούσυατα ποτε δεν το είχε χρειαστεί
Τροφή για τον Λαζόπουλο αποτελούν όχι οι αποφάσεις όσο ο τρόπος εφαρμογής τους (ευτυχώς που ο Λαζοπουλος βρίσκεται εκτός δράσης)
Φίλε Αδωνη,ελπίζω τα μέτρα να αποδώσουν για το καλό όλων μας σε κάθε πεδίο,για τήν υγεία όλων μας αφ ενός αλλά και για το πολιτικό σου μέλλον καθώς πολύ μεγάλος αριθμός από τούς οικονομικά θιγμένους βρισκόταν κοντά σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .