Κυριακή, Δεκεμβρίου 20

Σούπερ μάρκετ: Το ωράριο της Κυριακής – Ανοιχτά και τα καταστήματα με click away

σουπερ μαρκετ

Ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ και την Κυριακή (20.12.2020) καθώς και τα καταστήματα λιανικής με τη μέθοδο εξυπηρέτησης του click away για τα ψώνια των Χριστουγέννων.

Κατ’ αρχήν κάθε σούπερ μάρκετ μπορεί να αποφασίζει μόνο του για το ωράριο λειτουργίας του, ωστόσο τα καταστήματα λιανικής με click away θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 20:00. Το άνοιγμα των σούπερ μάρκετ αυτή την Κυριακή γίνεται στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου που τίθεται σε εφαρμογή κάθε χρόνο τέτοια ημέρα.

Φέτος, μάλιστα, τα σούπερ μάρκετ με αυτόν τον τρόπο ευελπιστούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες χωρίς να παρατηρηθούν φαινόμενα συγχρωτισμού.
Οι περισσότερες έως τώρα αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα λειτουργήσουν από τις 09:00 έως τις 19:00. Ωστόσο, χρήσιμο θα είναι οι καταναλωτές να ενημερώνονται  από τις επίσημες ιστοσελίδες των αλυσίδων σούπερ μάρκετ που τους ενδιαφέρουν.

Υπενθυμίζεται ότι για μετακίνηση των πολιτών στα σούπερ μάρκετ απαιτείται η αποστολή SMS με τον αριθμό 2 στο 13033.
Προαιρετική είναι η λειτουργία των κομμωτηρίων και αύριο, Κυριακή 20 Δεκεμβρίου. Η επίσκεψη στα κομμωτήρια γίνεται με SMS στο 13033 με τον κωδικό 2 και κατόπιν ραντεβού.

Φυσικά από το μέτρο του click away εξαιρούνται οι περιοχές, οι οποίες έχουν τεθεί σε σκληρότερο lockdown, όπως η Δυτική Αττική και η Κοζάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .