Πέμπτη, Δεκεμβρίου 3

Για ποιο λογο να θάβονται χωριστά οι νεκροί με Covid? Φοβούνται μη κολλήσουν κορονοιο τον γείτονα?

Στις ειδησεις του Ακτινολογου στο MEGA, εκανε ρεπορταζ σε Μεγαλο Κοιμητηριο της Θεσσαλονικης!

Η καταλληλη φυσικα μουσικη Φραγκεσταιν,μπουλτοζες,ταφοι ανοιχτοι να περιμενουν τον επομενο,ανθρωποι να φτιαριζουν και να κλεινουν ταφους,μια κηδεια σε εξελιξη και εκει κι Αντιδημαρχος του Ζερβα σε συνδεση με MEGA να λεει στην αρχη οτι θαβοντε σε εκεινο το νεκροταφειο 8-12 νεκροι απο covid την ημερα! 

Και αμεσως μετα λεει οτι απο τελη Σεπτεμβρη μεχρι τωρα ειχαμε 140 θανατους covid! Δηλαδη αν διαιρεσεις το 140 με τις 60 μερες μας κανει 2 νεκροι και κατι την ημερα!

Κατοπιν τι ομολογει,οτι με εντολη Δημαρχου Ζερβα,οι νεκροι απο Covid θαβοντε σε ξεχωριστο τμημα του κοιμητηριου! ????????????

Τι ρατσισμος ειναι αυτος?

Για ποιο λογο να θαβοντε χωριστα οι νεκροι με Covid? Φοβουντε μη κολησουν κορονοιο τον γειτονα?

Θαβουν χωριστα και τους νεκρους απο Η1Ν1,απο AIDS...?

Οχι βεβαια! Θελουν ομως να δημιουργηθουν τετοια πλανα τρομου με εκατονταδες  ταφους και ολοι να ειναι απο Covid! 

Και στο παιχνιδι αυτο δυστυχως κι τοπικη αυτοδιοικηση,που κλεινουν τις παραλιες με μοναδικο στοιχειο ενα fake video συνοστισμου! 

Και τωρα και ο Τζιτζικωστας και ο Ζερβας,εκληπαρουν τους λοιμοξιολογους να ΜΗΝ ανοιξει η αγορα Θεσσαλονικης τα Χριστουγεννα! Στ αρχιδια τους οι επαγγελματιες,στ αρχιδια τους ο λαος...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΣΠΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!

Γ.Ν

 https://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .