Τρίτη, Δεκεμβρίου 22

Το τελευταίο επίσημο πορτρέτο των Donald και Melania Trump στον Λευκό Οίκο!

Το τελευταίο επίσημο πορτρέτο των Donald και Melania Trump στον Λευκό Οίκο!

Η Melania Trump δημοσίευσε στον λογαριασμό που διατηρεί ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στο Instagram την τελευταία ψηφιακή χριστουγεννιάτικη κάρτα της με τον ρόλο αυτό. Στη φωτογραφία, ποζάρει στο πλευρό του Donald Trump στο κόκκινο χαλί μπροστά από την εντυπωσιακά στολισμένη μεγάλη σκάλα του Λευκού Οίκου ενώ και οι δύο φορούν μαύρα σμόκιν

και λευκά πουκάμισα.

«Καλά Χριστούγεννα από τον Πρόεδρο Donald Trump και την Πρώτη Κυρία Melania Trump» γράψει το caption της φωτογραφίας η οποία τραβήχτηκε στις 10 Δεκεμβρίου από την φωτογράφο Andrea Hanks.

Η πάντα κομψή Melania συνδύασε το κοστούμι με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και είναι για άλλη μία φορά ultra chic.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει μια εμφάνιση σε ανδρόγυνο στυλ. Τον Νοέμβριο του 2018 είχε φορέσει ένα κοστούμι του οίκου Dior όταν βρέθηκε με το σύζυγό της στο Παρίσι για την επέτειο των εκατό χρόνων από την υπογραφή της ανακωχής της 11 Νοεμβρίου 1918 που σήμανε τη λήξη του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Να σημειώσουμε πως μετά την επικράτηση του Joe Biden στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, το  ζευγάρι πρόκειται να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου 2021 και το μόνο που έχει γίνει γνωστό για τη μετέπειτα ζωή του είναι ότι πρόκειται να μείνουν στο σπίτι που αγόρασαν στη Φλόριντα.

 

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .