Παρασκευή, Δεκεμβρίου 4

Ετοιμαστείτε και για άγριο διαδικτυακό κυνηγητό! Γράψατε σε facebook κάτι αρνητικό για το εμβόλιο κορωνοϊού; Δείτε τι θα πάθετε

facebook-logo

Οι λεπτομέρειες…

Από 250.000 έως μισό εκατομμύριο Έλληνες επιδιώκεται να εμβολιαστούν κατά την πρώτη φάση του μαζικού εμβολισμού.

Αυτό, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θα εξαρτηθεί από πόσες δώσει θα μας παραδώσει η μεγάλο-εταιρεία Pfizer, με τις Αρχές να ευελπιστούν πως θα παραλάβουν 500.000 έως 1.000.000 δόσεις. Θα γίνουν μάλιστα προσομοιώσεις εμβολιασμών από τις 15-20 Δεκεμβρίου.


Στο πλαίσιο να γίνει ενημέρωση, η οποία θα ωθήσει όλο και περισσότερους πολίτες στο να εμβολιαστούν, το facebook ανακοίνωσε σήμερα πως θα διαγράφει «ισχυρισμούς» που θα θέτουν σε αμφισβήτηση την ασφάλεια και τα συστατικά του εμβολίου.

Βάσει των έως τώρα δεδομένων, Pfizer/BioNTech και Moderna θα είναι οι πρώτες που θα πάρουν αδειοδότηση από τον EMA για την εμπορική διάθεση των εμβολίων τους.

Όπως δήλωσε και κατά τη χθεσινή τακτική ενημέρωση για την επιδημία ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, «με το που θα εγκριθούν τα εμβόλια αυτά, θα παραδοθούν στη χώρα μας και μετά την παράδοση, την επόμενη ακριβώς μέρα θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .