Πέμπτη, Δεκεμβρίου 3

Όλα φαίνονται σιγά σιγά – Οι κυβερνήσεις εκτελούν το σχέδιο Gates – Πως μονοπώλησε την Υγεία και “προέβλεψε” την πανδημία!(ΒΙΝΤΕΟ)

Μπιλ Γκέιτς

«Για πρώτη φορά στον “αέρα” μια συγκλονιστική έρευνα του Καναδού Δημοσιογράφου Τζέιμς Κόρμπετ για τον Μπιλ Γκέιτς και τα “πλοκάμια” του σε όλο τον κόσμο. Ο σκοτεινός ρόλος του στην πανδημία του κορονοϊού.»

Ατελείωτες αποδείξεις ότι είναι ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ κατα της ανθρωπότητας…

Δείτε σε αυτό το video πως ο Bill Gates κατάφερε να είναι ο κυρίαρχος στο Χώρο της Υγείας..Πως ‘εξαγόρασε” με χρηματοδότηση τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας …Πως έστησε τον Κορωνοιό απο το EVENT 201 το Οκτώβριο του 2019 ..Δείτε τον να μας λέει ευθαρσώς οτι η Κανονικότητα θα επανέλθει μόνο με το εμβόλιο που θα μας ελέγχει…Δείτε πως έβαλε όλες τις κυβερνήσεις σε Παγκόσμια σύμπραξη στο Νταβός το 2017 για ανάπτυξη εμβολίων από μολυσματικές ασθένειες…

Με την χρηματοδότηση του ελέγχει όλους τους τομείς Υγείας.με τον πλούτο του ελέγχει το μέλλον δισεκατομυρίων ανθρώπων..

 Οι Κυβερνήσεις αποδέχθηκαν την συνωμοσία του Κορωνοιού και ο Gates δηλώνει σε αυτό το video οτι η κανονικότητα θα επιστρέψει οταν εμβολιαστεί ολος ο κόσμος!!!!


Και μετά σου βγαίνει ο Χρυσοχοιδης και ζητά την Ποινική δίωξη όσων μεταφέρουν αυτές τις πληροφορίες και αποκαλύπτουν την Συνωμοσία κατά των πολιτών…Τα Ψυχοπαθή καθάρματα που αποδέχθηκαν την μείωση πληθυσμού και τον απόλυτο ελεγχο με αφαίρεση όλων των δημοκρατικών δικαιωμάτων μας κουνάνε το δάκτυλο και είναι οι ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ αυτής της Συνωμοσίας…Αυτά που πιστεύουμε θα τα γράφουμε .Η ελευθερία της άποψης της σκέψης και του λόγου δεν μπορεί να την ΦΙΜΩΣΟΥΝ ..με απειλές και εντολές στους Εισαγγελείς της Χώρας..Αν κάποιοι πρέπει να απολογηθούν είναι αυτοί οι ίδιοι που κατέστρεψαν την Οικονομία και εκτελουν την Αντζέντα αυτή.


Η Ελληνική Κυβέρνηση και ο ειδικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπέδειξε εμετικά αυτό το εμβόλιο. Υπέδειξε το ίδρυμα Gates και το τύπο(BILL GATES)  που δεν είναι γιατρός η Λοιμωξιολόγος για να εμβολιαστούμε και να ακολουθήσουμε Ιατρικές πράξεις που προτείνει ο Bill Gates..

Ποιοι συνωμοτούν κατά των πολιτών της Χώρας είναι εμφανές πια..Οι Κυβερνήσεις πρέπει να είναι πρόθυμες να κάνουν πράγματα που δεν έκαναν ποτέ άλλοτε ειπώθηκε στο EVENT 201 και τελικά όλες απεδείχθη ότι ήταν πρόθυμες να ακολουθήσουν τους οπαδούς μείωσης πληθυσμού και τον πλήρη ελεγχο της Ανθρωπότητας.

Και το δικό μας πολιτικό σύστημα αυτό έκανε με κυβέρνηση της ΝΔ ..ακολουθεί εντολές ενός επιχειρηματία που δεν είναι γιατρός γιατί ρίχνει του κόσμου τα εκατομμύρια να ελέγξει Μέσα ενημέρωσης οργανισμούς υγείας και Κυβερνήσεις  μαζί με τις υπόλοιπες οικογένειες τις Ελιτ που μας θέλουν ρομποτάκια και να πεθαίνουμε στα 50!!

amazonios.net

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%b9%ce%b3%ce%ac-%cf%83%ce%b9%ce%b3%ce%ac-%ce%9f%ce%b9-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .