Τρίτη, Δεκεμβρίου 29

Τα golden boys της ΕΡΤ


Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος

Παίρνουν λίγα χρήματα στην ΕΡΤ για την... καλή δουλειά που κάνουν οι διορισμένοι από την κυβέρνηση και σκέφτηκε η κυβέρνηση να τους αυξήσει τους μισθούς.

Πώς αλλιώς ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Γαμπρίτσος

και ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Ζούλας θα δώσουν εκπομπές σε φίλους και κουμπάρους;

Και δεν θα αυξήσει τους μισθούς των δικών τους παιδιών μόνο στην ΕΡΤ αλλά και στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αυτοί που κατηγορούσαν την ΕΡΤ για σπατάλες κι έλεγαν τα μύρια όσα εναντίον της θα πληρωθούν και αδρά τώρα για τις υπηρεσίες τους εκεί. Κι ας την έχουν τελευταία την ΕΡΤ στις θεαματικότητες.  

Ετσι, στο νομοσχέδιο που κατέθεσε σήμερα για διαβούλευση ο αγαπημένος Στέλιος Πέτσας, υπάρχει κι ένα φτωχό και ασήμαντο άρθρο που «ρυθμίζει μισθολογικά θέματα για τον διευθύνοντα σύμβουλο, διευθυντικά και ειδικά στελέχη της ΕΡΤ, καθώς και τον πρόεδρο και γενικό διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ, προσαρμόζοντάς τα στις συνθήκες της σύγχρονης αγοράς».

Είδατε πόσο ωραία το περνούν; Ρυθμίζει μισθολογικά θέματα και τα προσαρμόζει στις συνθήκες της σύγχρονης αγοράς!

Την πιο ωραία απάντηση στην ερώτηση πού χάθηκαν όλοι εκείνοι οι νεοφιλελεύθεροι δημοσιογράφοι που έγραφαν εναντίον της Δημόσιας Τηλεόρασης και τώρα το κάνουν τουμπεκί, την έδωσε ένας αναγνώστης της «Εφ.Συν.»: Δεν χάθηκαν, απλώς διορίστηκαν στην ΕΡΤ. 

από efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .