Παρασκευή, Δεκεμβρίου 25

Η Hailey Clauson σου δείχνει τι εσώρουχα να φορέσεις φέτος τις γιορτές

Η Hailey Clauson σου δείχνει τι εσώρουχα να φορέσεις φέτος τις γιορτές

Η πανύψηλη (1.80) ξανθιά Καλιφορνέζα ποζάρει με δαντέλες και ζαρτιέρες της Yamamay και εκτοξεύει το sexyness στα ύψη

Κορμάκια και δαντέλες έχουν κατακλύσει το timeline σε Facebook και Instagram. Όλες οι fashion bloggers και επιδραστικές περσόνες των social media τα φορούν σε ο,τι παραλλαγή μπορείς να φανταστείς, διαδίδοντας με κάθε τρόπο τη φιλοσοφία των μεγάλων brands που θέλουν τη γυναίκα σήμερα τολμηρή, με σεξαπίλ και αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Αν και ο αισθησιακός χαρακτήρας είχε πάντα τον πρώτο λόγο στα εσώρουχα, η εορταστική κολεξιόν της Yamamay
οδηγεί την τάση ένα βήμα παραπέρα και εκτοξεύει το sexyness στα ύψη. Αυτό αποδεικνύεται, άλλωστε, και από την επιλογή της άκρως σεξουαλικής Hailey Clauson που μαζί με τον Pietro Boselli, τον πιο αρρενωπό και ελκυστικό καθηγητή μαθηματικών στον κόσμο, με 2 εκατομμύρια followers, παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη συλλογή εσωρούχων της εταιρείας. 

Η πανύψηλη (1.80) ξανθιά Καλιφορνέζα που θεωρείται το «αντίπαλο δέος» της Kate Upton, φορά ένα μαύρο see-through παριζιάνικο κορσέ και με το σαγηνευτικό της βλέμμα προτρέπει τις γυναίκες να κάνουν ένα δώρο «για σένα, αν αγαπάς εσένα». Το αλλάζει με εσώρουχα
σε μαύρους και κόκκινους συνδυασμούς, παίζει με το φακό φορώντας μπούστο από τούλι και αναστατώνει με cross-over μοτίβα. Με κορσέδες, ζαρτιέρες και σουτιέν με πολύ βαθύ ντεκολτέ απογειώνει τη χριστουγεννιάτικη διάθεση και σού κλείνει το μάτι για τις πιο hot ιδέες για δώρα.

Αστραφτερά πακέτα, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, χαριτωμένα παιχνίδια και ζαχαρωτά πλαισιώνουν την 22χρονη καλλονή, ενώ οπαγκοσμίου φήμης φωτογράφος Giampaolo Sgura, απεικονίζει την παιχνιδιάρικη διάθεση του μοντέλου έχοντας στο πλευρό του την Anna Dello Russo, μια από τις πιο καταξιωμένες περσόνες της μόδας στον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες:















Σημειώνεται ότι και η nightwear collection της Yamamay είναι εορταστική και περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από cozy πιτζάμες με ασορτί παντόφλες και κάλτσες. Funky προτάσεις υπάρχουν και για τους άνδρες με τα σλιπ και τα boxers να αποτελούν τις βασικές επιλογές. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .