Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Έσβησε από το Instagram όλες τις φωτογραφίες με την Αγγελική

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Έσβησε από το Instagram όλες τις φωτογραφίες με την Αγγελική

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη του νίκη στον τελικό του GNTM, o Ηρακλής Τσουζίνοφ αποκάλυψε πως χώρισε από τη σύντροφό του, Αγγελική Κάτρη.

«Για το προσωπικό κομμάτι, το έζησα φουλ. Η Αγγελική ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και την ευχαριστώ για αυτό. Απλά δε ξέρω. Με άλλαξε το παιχνίδι σαν εμπειρία. Ήταν τόσο έντονη η εμπειρία που με άλλαξε. Άλλαξε το πώς νιώθω. Δε ξέρω. Δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της, δεν ήθελα την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι.

Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ώστε να είμαστε και οι δυο κομπλέ. Έκλεισε πάρα πολύ ωραία. Παραμένουμε φίλοι και έχουμε επαφές. Η Αγγελική είναι πάρα πολύ δυνατή κοπέλα. Έτρωγε πολύ δυνατό hate. Ό,τι πέρασα εγώ ψυχολογικά μέσα, πέρασε και αυτή έξω. Φέρθηκε πολύ σωστά» είπε ο Ηρακλής.

Ο νικητής του GNTM 3 έκανε μάλιστα και το επόμενο βήμα στο Instagram, διαγράφοντας τα τρυφερά ενσταντανέ με την πρώην σύντροφό του, από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Μέχρι στιγμής, η ξανθιά χορεύτρια δεν έχει κάνει το ίδιο στο δικό της προφίλ στο Instagram.

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .