Δευτέρα, Δεκεμβρίου 7

Τι θα γίνει με τα Jumbo, οι τελευταίες εξελίξεις για τα παιχνιδάδικα

Τι συμβαίνει με το Jumbo, τον Μουστάκα και τα παιχνιδάδικα. Τελικά θα έρθει ο Άγιος Βασίλης την Πρωτοχρονιά ή πάμε για Χριστούγεννα χωρίς παιχνίδια. Τι θα γίνει με το άνοιγμα των μαγαζιών.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα παιδιά δεν μπορούν να περιμένουν. Όσο lockdown και να τους επιβάλλεις. Όσο περιορισμό στη ζωή των παιδιών και να αποφασίσεις, Χριστούγεννα χωρίς παιχνίδια δεν μπορείς να κάνεις.

Οι γονείς περιμένουν, οι νονοί περιμένους, γιαγιάδες και παππούδες είναι στην αναμονή. 

Αλλά πάνω από όλα τα παιδιά. Χάσανε το σχολείο, τους φίλους. Χάσανε το Πάσχα, χάσανε τη ζωντάνια τους. 

Αν θα έριεο ο Άγιος Βασίλης φέτος δεν είναι σίγουρο. 

Θα εξαρτηθεί. Θα ανοίξουν τελικά τα παιχνιδάδικα; Μάλλον ναι. Και αυτό γιατί οι κούριερ, όσα σκοφάκια και να βάλουν του Άγιου Βασίλη δεν προλαβαίνουν να μοιράσουν τα δώρα στα παιδιά.

Τα Jumbo είναι κλειστά και το ηλεκτρονικό κατάστημα. Ο Μουστάκας το ίδιο. Ορισμένα μικρότερα e-shop λειτουργούν. Τα μικρά παιχνιδάδικα απλά δεν έχουν e shop. 

Χιλιάδες γονείς μπαίνουν καθημερινά στα e-shops των γνωστών επιχειρήσεων μέσω του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή, αλλά δεν μπορούν να προβούν σε αγορές επειδή έχει κρασάρει το σύστημα.

Μπαίνοντας κάποιος στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Jumbo έρχεται αντιμέτωπος στην πρώτη σελίδα με μια ανακοίνωση που αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας». Το σύστημα παραγγελιών της εταιρείας φράκαρε για πρώτη φορά στις 18 Νοεμβρίου, ενημερώνοντας τους καταναλωτές ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα θα παραμείνει κλειστό τουλάχιστον μέχρι τις 26 του ίδιου μήνα. Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα η λειτουργία αποκαταστάθηκε ωστόσο οι παραγγελίες ήταν και πάλι τόσες πολλές που αποφασίστηκε πλέον να κλείσει το e-shop μέχρι νεωτέρας.

Ο Μουστάκας σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες από την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου. Στην πρώτη σελίδα υπάρχει η εξής ανακοίνωση: «Αγαπητοί μας πελάτες, σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας! Για να εξυπηρετήσουμε ταχύτερα τις παραγγελίες που ήδη έχουμε λάβει, δεν θα δεχόμαστε νέες για σήμερα. Σύντομα θα είμαστε κοντά σας!».

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι τα παιχνιδάδικα θα άνοιγμα την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, για να προλάβουν το Σαββατοκύριακο. Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να ανοίξουν τη Δευτέρα 14, ήτην Τρίτη 15 Δεκεμβρίου... όλοι περιμένουν τις αποφάσεις...

Ο Στέλιος Πέτσας έκανε σήμερα ανακοινώσεις. Ανέφερε μια σειρά από δραστηριότητες που δεν ανοίγουν μέχρι 7 Ιανουαρίου. Τα παιχνίδια δεν είναι μέσα σε αυτά. Αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχει και ημερομηνία για το άνοιγμα.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιοτεχνών Παιδικών Παιχνιδιών και Αμαξών, έστειλε επιστολή στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη ζητώντας να επιτραπεί άμεσα η λειτουργία της υπηρεσίας για παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά αλλά με ταυτόχρονη παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .