Σάββατο, Δεκεμβρίου 26

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : NOBELISTAS VS COLOTOUMBISTAS…

Loading...

Ρε σεις, τύφλα να έχει ο Ιωάννης Μελισσανίδης! Τα χρυσά μετάλλιά του ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και πάμε γι’ άλλα! Γιατί η χώρα βρίθει πλέον κωλοτουμπιστών, που αν κρίνονταν, θα έπαιρναν άριστα με τόνο στις κυβιστήσεις! Και όχι, δε λέω για τους πολιτικάντηδες, που μας έχουν συνηθίσει στις πιρουέτες! Τη σκυτάλη πήραν τώρα και οι επιστήμονες! Yeah!

Πού ‘σαι, Δημητράκη; Για σένα χτυπάει η καμπάνα, αγόρι μου! Ποιος Δημητράκης; Αμάν, ρε παίδες, ανενημέρωτους σας βρίσκω! Ο καθηγητής Φαρμακολογίας ΑΠΘ, που τόσον καιρό μας τσαμπούναγε, πόσο επικίνδυνο θα είναι το νέο εμβόλιο και ότι εκείνος δεν πρόκειται επ’ ουδενί να το κάνει και αίφνης… σαν να είχε κάποια επιφοίτηση στον ύπνο του και με το που ξύπνησε μας ξηγήθηκε ρουντάτ, φλικ φλακ, σάλτο και τριπλή πιρουέτα στον αέρα.

Πριν

Μετά

Τι έγινε, ρε παιδιά; Το έκανε κιόλας ο Δημητράκης το εμβόλιο και έπαθε μετάλλαξη;

Αλλά ξέρετε ποια είναι η πλάκα; Ότι τον κο καθηγητή τον είχαμε καλέσει στην τηλεδιάσκεψη του Δικτύου Ελληνισμού στις 13/12/20, να μας δώσει τα φώτα του και από τότε είχα διακρίνει τη μεγάλη κωλοτούμπα, αφού μας έπρηξε τα ούμπαλα, να μας εξηγεί, ότι το εμβόλιο δε θα επιφέρει γενετική τροποποίηση. Ουάου!

Γι’ αυτό και σε άρθρο που είχα γράψει τότε και γνωρίζοντας τις πρότερες δηλώσεις του, είχα αναφέρει, ότι ήταν ήξεις αφίξεις . Και ξέρετε κάτι; Το είδε ο μέγας καθηγητής και στράβωσε και δε δέχτηκε, να συμμετάσχει στην επόμενη τηλεδιάσκεψη στις 20/12/20. Μωρέ τι μας λες; Κι εγώ δεν έφαγα το βράδυ! Δόξα τω Θεώ, η Παναγία μας φύλαξε!

Αλλά τώρα πια ξεκαθάρισε το τοπίο και ο Δημητράκης επέλεξε πλευρά! Και είπε, να πάει με το κολλητάρι του, τον κτηνίατρο, το Μπουρλά καλέ! Να ρε σεις, τώρα εξηγούνται όλα! Κτηνίατρος είναι ο άνθρωπος, για ινδικά χοιρίδια ψάχνει, κοινώς πειραματόζωα για τη νέα εφεύρεση της Pfizer! Yes!!!



Βέβαια ο Αλβέρτος (όχι του Μονακό, της Κωλοπετινίτσας) αφού έκανε τη μπίζνα του και θησαύρισε με τις μετοχές της εταιρείας, μας το δήλωσε ορθά κοφτά: “Α, εγώ δε θα το κάνω το εμβόλιο! Δε θέλω, να πάρω τη σειρά κανενός!” Ούτε εγώ φιλάρα, γιατί κι εγώ large είμαι, τι με πέρασες, που μου στείλατε αίτηση εμβολιασμού, να υπογράψω; Ρε πάτε καλά; Ούτε τα άρθρα μου διαβάζετε ούτε τις αναρτήσεις μου στο φβ; ΄Αντε γεια…

Και σιγά μην το έκανε ο Μπούρλας! Αν δεν ξέρει αυτός το βίο και την πολιτεία της Pfizer και τη βρώμα και δυσωδία που αναδύει, ποιος θα την ξέρει; Οέο;

Και αφού τα έκαναν πλακάκια οι φαρμακοκτηνίατροι μεγάλοι α-πιστήμονες…

Και αφού αποφάσισαν, να πείσουν τα πρόβατα, να θυσιαστούν ως πειραματόζωα στο βωμό της επιστήμης…

Νά ‘σου πετιέται από ‘ξαρχής, αντριεύει και θεριεύει, ο νομπελίστας ιολόγος Montagner και τους τη βγαίνει με κόκκινο:

Το Νόμπελ Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS o Καθηγητής Luc Montagnier: δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος…

Και τι μαθητευόμενους μάγους τους λέει, τι ότι θέλουν, να μας κάνουν πειραματόζωα, τι ότι τα mRNA εμβόλια μπορεί, να προκαλέσουν καρκίνους… Ρόμπα ξεκούμπωτη τους κάνει ο τύπος! Respect, μεγάλε! Οπότε, παίδες, εδώ έχουμε ντέρμπυ:

Nobelistas vs Colotoumbistas.

Κι εγώ λέω, να σημειώσω στάνταρ ένα. Εσείς;

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ! ΦΙΛΙΑ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΥΓ. Εννοείται βέβαια, ότι σαφέστερα όλων μας τα λέει ο π. Ελπίδιος. Αν δεν έχετε δει ακόμα το παρακάτω βίντεο, δείτε το οπωσδήποτε:

Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .