Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28

Michael Douglas: Έγινε πάλι παππούς και μας συστήνει τον εγγονό του

Michael Douglas: Έγινε πάλι παππούς και μας συστήνει τον εγγονό του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Michael Douglas καθώς έγινε πάλι παππούς στα 76 του. Ο 46χρονος γιος του, Cameron υποδέχτηκε στον κόσμο τον νεογέννητο Ryder.

Στη σπάνια φωτογραφία που ανέβασε, βλέπουμε τον γιο του Cameron με τη σύντροφό του,

Viviane και τα δύο πλέον μέλη της οικογένειάς τους. «Συγχαρητήρια Camero και Viviane! Καλωσόρισες στον κόσμο, Ryder Τ. Douglas» έγραψε ο ευτυχισμένος παππούς στη λεζάντα της φωτογραφίας, ενώ πρόσθεσε και το hashtag «Περήφανος παππούς».

Στη φωτογραφία ξεχωρίζει και η κορούλα του Cameron, η Lua, η οποία φορά τη στολή της Έλσα από το Frozen, ενώ πολλοί στάθηκαν στην απίθανη έκφρασή της, η οποία μαρτυρά πως μάλλον θα προτιμούσα να παίζει με τα παιχνίδια της εκείνη τη στιγμή!

Μιλώντας στο περιοδικό People, ο Cameron Douglas είπε ότι η σύντροφός του και η γέννηση της κόρης του τον βοήθησαν να αφήσει πίσω του το παρελθόν του και τον εθισμό του στις ουσίες. «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου απέκτησα μια νέα οπτική στη ζωή μου. Η κόρη μου είναι πηγή έμπνευσης. Ελπίζω να δει ότι ο πατέρας της πέτυχε πολλά και έκανε καλά πράγματα και ίσως να νιώσει περήφανη για το ταξίδι μου».

govastileto.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .