Το εμβόλιο της Moderna θα περιέχει LUCIFERINI!!!

Όλο και μπερδευονται τα πράγματα με τα εμβόλια, κάθε μέρα και κάτι καινούργιο που δεν αφήνουν σε ηρεμία τον κόσμο και την όλη κατάσταση.

Το εν λόγο εμβόλιο με αναφορά της εταιρία θα περιέχει το ένζυμο Luciferase. Το όνομα βγαίνει από το λατινικό lucifer = φωτοφορος, αυτός που φαιρνει το φως.

Είναι το ένζυμο που έχουν η πυγολαμπίδες και φύκια και είναι ένας γενικός όρος για την κατηγορία των οξειδωτικών ενζύμων που παράγουν βιοφωταύγεια. Ας πουμε δηλαδή αν τα  εισάγουν στο δέρμα ,  υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα φωσφορίζουν και θα είναι ορατά.

Οσο απίστευτο και ανά ακούγετε, με το εν λόγο ένζυμο και τις ιδιότητες του έχει ασχοληθεί ποιος άλλος... το γνωστό “φιλανθρωπικό ίδρυμα”, “BILL & MELINDA GATES”, το οποίο έχει εμφανος  χρηματοδότησει σε πολλά εγχειρήματα τη χρήση της  ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗΣ, όπως στο πανεπιστήμιο COLUMBIA, το TropIQ Health Sciences...

Ίσως η χρήση της βολεύει αν υπάρχει η λουσιφερινη στο εμβόλιο με ενα κατάλληλο αναχνευτη θεμριλης κάλυψης να ανιχνεύεται πιο εύκολα αυτός ο οποίος θα έχει κάνει το εμβόλιο.

Επιπρόσθετος η Moderna έχει αποφασίσει να  διαθέσει το εμβόλιο σε δόσεις των 66,6 mg...

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) θα αποφανθεί για το εμβόλιο στις 29 Δεκεμβρίου, δηλαδή την ημέρα που η ορθόδοξη εκκλησία τιμά την μνήμη...

"της σφαγής των νηπιων" από τον Ηρώδη..

Πολλές σύμπτωσεις πέσαν, μαζεμένες!