Η Κατερίνα Στικούδη έβαλε φωτιά στο πλατό του My Style Rocks με τον χορό της

Η Κατερίνα Στικούδη έβαλε φωτιά στο πλατό του My Style Rocks με τον χορό της

To μεσημέρι της Κυριακής το «My Style Rocks» έριξε αυλαία μετά από τέσσερις μήνες και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Αρετή Λις. Ο τελικός είχε πολλές εκπλήξεις και ανάμεσα σε αυτές ήταν και ο sexy χορός της Κατερίνας Στικούδη.

Η σαγηνευτική Κατερίνα Στικούδη ερμήνευσε σε πρώτη μετάδοση το νέο της τραγούδι και με τον χορό της έβαλε φωτιά στο stage. Η εκρηκτική τραγουδίστρια έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα και τραγούδησε τα αγαπημένα μας κομμάτια για πρώτη φορά στη σκηνή του My Style Rocks. Φορώντας ένα άκρως σέξι κορμάκι σε λευκή απόχρωση, χόρεψε και τραγούδησε και εντυπωσίασε όλους όσοι ήταν στο πλατό και φυσικά το τηλεοπτικό κοινό...

Περισσότερα στο govastileto.gr

Η σαγηνευτική Κατερίνα Στικούδη ερμήνευσε σε πρώτη μετάδοση, το νέο της τραγούδι και με τον χορό της έβαλε φωτιά στο stage. Η εκρηκτική τραγουδίστρια έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα και τραγούδησε τα αγαπημένα μας κομμάτια για πρώτη φορά στη σκηνή του My Style Rocks. Φορώντας ένα άκρως σέξι κορμάκι σε λευκή απόχρωση, χόρεψε και τραγούδησε και εντυπωσίασε όλους όσους ήταν στο πλατό και φυσικά το τηλεοπτικό κοινό.

govastileto.gr