ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΗΣ PFIZER! “ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;; ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΗΔΗ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ” – ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

koronoios-farmako

Για την ύπαρξη του φαρμάκου bamlanivumab κατά της νόσου Covid-19 μίλησε στον ρ/σ Focus 103.6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη, ο Δημήτρης Κούβελας που δεν είναι κανένας τρελάρας άσχετος αλλά  καθηγητής – διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ.

«Κανένας μας δεν περίμενε ότι μπορεί ένας ηλικιωμένος, υπέρβαρος και με νοσήματα που κολλάει Covid-19 να πάρει κάτι και την άλλη ημέρα να είναι καλά. Εγώ δεν το πίστευα, θεωρούσα ότι είναι ένα σόου. Παρ’ όλα αυτά τα αντισώματα από το φάρμακο που πήρε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντ. Τραμπ

όντως δούλεψαν και ήταν αυτομάτως καλά» ανέφερε.

Έκανε λόγο για «μια τεχνολογία που δεν μπορούσαμε την ξέρουμε, ούτε να την φανταστούμε» τονίζοντας ότι «είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται τέτοιο προϊόν στην ανθρωπότητα».

Ο κ. Κούβελας μίλησε για την παραγωγή του εν λόγω προϊόντος από δύο εταιρίες, την Eli Lilly με έδρα την Αμερική που είναι φαρμακοβιομηχανία και έχει παράξει ήδη τουλάχιστον 1 εκατ. δόσεις του προϊόντος, και την Regeneron – η οποία δεν είναι φαρμακοβιομηχανία αλλά μια «μικρή» βιοτεχνολογική εταιρεία που κατάφερε επίσης να κατασκευάσει ένα ανάλογο αντίσωμα με αυτό της πρώτης (Eli Lilly).

«Πρώτη φορά υπάρχει τέτοιου τύπου φάρμακο εναντίων των ιών» υπογράμμισε ο ίδιος. Μίλησε για ένα πάρα πολύ ισχυρά συνδεόμενο αντίσωμα με την ακίδα του ιού, που τη συλλαμβάνει και αδρανοποιεί τον ιό. «Φανταστείτε, εάν αυτό γίνει για το AIDS, τις ηπατίτιδες, για οποιοδήποτε ιό, πρακτικά έχουν καταργηθεί οι ιώσεις από την παθολογία», υπογράμμισε.

Σημείωσε όμως ότι η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για το φάρμακο που έχει κυκλοφορήσει εδώ και 1 μήνα!!!

Τέλος, σύμφωνα με τον ίδιο αν χρησιμοποιηθεί το εν λόγω φάρμακο, θα μπει τέλος στα lockdown και στη χρήση της μάσκας.

Αντι’ αυτού, η Κυβέρνηση δείχνει μια ανεξήγητη εμμονή στο εμβόλιο του Ελληνοεβραίου Μπουρλά της Pfizer, το οποίο ήδη μπαίνει στις κούτες με προορισμό την Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα.

Ακούστε τι λέει ο κ. καθηγητής:

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%a5%ce%a8%ce%97-%ce%a3%ce%9a%ce%91%ce%9d%ce%94%ce%91%ce%9b%ce%9f-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%a0%ce%91%ce%a1%ce%95%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%9a/