Κυριακή, Δεκεμβρίου 13

Την Δευτέρα, ξανακλείνουν τα καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt και άλλα


Σταματάει η είσοδος σε επαγγελματίες από τα καταστήματα Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Media Markt, Public, IKEA. Η λειτουργία των εν λόγω καταστημάτων θα γίνεται μόνο με την μέθοδο του click away ενώ θα επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων που πωλούν οικοδομικά υλικά. 

Παρόλο που όλες αυτές τις ημέρες τα φυσικά καταστήματα Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Media Markt, Public, IKEA, παρέμειναν ανοιχτά, με κυβερνητική απόφαση από σήμερα κλείνουν και θα λειτουργούν με την μέθοδο του click away.

Η κυβέρνηση πήρε αυτή την απόφαση καθώς «θεωρείται ανεπίτρεπτο να επιτρέπεται η είσοδος σε επαγγελματίες» ενώ όπως τονίστηκε παρατηρήθηκε κατάχρηση σε πολλές περιπτώσεις.

Σημειώνεται ότι μεγάλες αλυσίδες άνοιξαν τα καταστήματά τους, ή κάποια από τα υποκαταστήματά τους, μόνο για επαγγελματίες, αλλά υπάρχουν καταγγελίες ότι με το πρόσχημα του τιμολογίου παραβιάζεται η απαγόρευση.

Συνεπώς από τη Δευτέρα θα έχουν ανοιχτά τα φυσικά καταστήματά τους επιχειρήσεις όπως τα Leroy Merlin που πωλούν οικοδομικά υλικά.

medlabgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .