Σάββατο, Δεκεμβρίου 12

Ρώσος σκηνοθέτης Roman Gazenko: Πώς να μην γίνουμε βιομάζα…την εποχή του covid19.

Ο Ρώσος Σκηνοθέτης, σεναριογράφος και δημοσιογράφος Roman Gazenkο σχετικά με τις σύγχρονες μεθόδους ψυχολογικής καταστολής του πληθυσμού δίνει μια συγκλονιστική συνέντευξη ίσως την αποκαλυπτική όλης αυτής της σκοτεινής περιόδου του covid19 .Ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί για συνομωσία συγκεκριμένα άτομα. “Λίγοι άνθρωποι θυμούνται ότι στη Ρωσία η” επιδημία κορωνοϊού “ξεκίνησε με τις δηλώσεις των Oleg Tinkov και Deripaska. Το πρώτο άτομο είναι υπό κράτηση στο Ηνωμένο Βασίλειο και αντιμετωπίζει φυλάκιση για φοροδιαφυγή. Το β πρόσωπο έχει μεταβιβάσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία υπό τη διαχείριση νέων ιδιοκτητών στις Ηνωμένες Πολιτείες.…”stalingrad.tv


Πώς να μην γίνουμε βιομάζα.. τιτλοφορείται η συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι αυτό…
-Εάν πιστέψουμε τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας, από την 1η Ιουλίου 2020, 300 χιλιάδες περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν στη χώρα από ό, τι την ίδια περίοδο πέρυσι. Σε αυτές τις στατιστικές, οι αριθμοί θνησιμότητας δεν αφορούν μόνο τον κορωνoϊό. Γιατί έχει αυξηθεί η θνησιμότητα;

Σύμφωνα με την άποψη του Roman Gazenko, η αύξηση της θνησιμότητας είναι άμεση συνέπεια της λεγόμενης βελτιστοποίησης της ιατρικής. Έμμεσες συνέπειες – το γεγονός ότι τα μέτρα “επιδημίας” πραγματοποιήθηκαν από τα ίδια άτομα που πραγματοποίησαν την καταστροφή της οικιακής ιατρικής.

Και εκείνοι που δεν έλαβαν ποιοτική φροντίδα συμπεριλήφθηκαν επίσης σε αυτό το στατιστικό στοιχείο. Αλλά κανείς δεν μέτρησε πόσα άτομα έγιναν θύματα του γεγονότος ότι όλες οι δυνάμεις ρίχτηκαν σε αυτόν τον ιό… (και παραμελήθηκαν άλλε περιπτώσεις εννοεί..)

Ανοίξτε το μυαλό σας, λέει ο Gazenko. Κοιτάξτε γύρω από την άποψη της ευθύνης για τον εαυτό σας και για το μέλλον του είδους σας. Δεδομένου ότι είναι αδύνατο να βασιστεί κανείς στο κράτος. σκεφτείτε!

Αναφέρει ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη προδιαγραφών και εξειδικευμένου προσωπικού στα νοσοκομεία, η λογική του φόβου και της ηττοπάθειας, η νοσηρή νοοτροπία που εμπεδώνεται, η εμπορευματοποίηση υγείας, η ανικανότητα…

To Λοιμωδών είναι ένα νοσοκομείο κλειστό κι ανεξάρτητο με προσαρμοσμένες μονάδες όπου ακόμη κι ο γιατρός έχει πρόσβαση μόνο με στολή αεροστεγώς προστατευμένος και δεν έρχεται σ΄επαφή με το γενικό αερισμό .. Αυτά τα νοσοκομεία σήμερα που επιστρετεύονται για κορωνοιό γίνονται εστίες μόλυνσης αν ένα άτομο εισέλθει εκεί…..Δεν τηρούν τις προδιαγραφές σύμφωνα με τον ίδιο. Να μην φοβόμαστε τον ιό ακόμη και γιατροί που βρέθηκαν θετικοί είχαν υποστεί φοβικό σοκ πριν. Ο φόβος ρίχνει το ανοσοποιητικό. Έχει προκληθεί σύνδρομο αυτοκτονίας το άτομο που αισθάνεται ξοφλημένο πηγαίνει μόνο του να συναντήσει το θάνατο στη λογική καλύτερα ένα φρικτό τέλος παρά ένας ατέλειωτος τρόμος. Πρέπει να βάλουμε τη λογική. Ακούς είμαι εδώ σώσε με….Αλλά εκτός των ασθενών κι όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν έχουν την αρμόζουσα στάση αυτήν που μας επέτρεψε να κερδίσουμε τον πιο αιματηρό πόλεμο της σύγχρονης ιστορίας. Δεν φοβήθηκαν τους ”ιούς” στις 7 Νοέμβρη του 1941 όταν οι Γερμανοί ήταν μόλις 28 χλμ από τη Μόσχα τότε κάναμε μια νικηφόρα εκστρατεία τώρα αυτή μας η νικηφόρα εκστρατεία ακυρώνεται φοβισμένη από τα μικρόβια. Μια εντελώς διαφορετική διάθεση..Είναι εντελώς διαφορετικός τρόπος σκέψης και δράσης και το σώμα αντιδρά αναλόγως.

Η αυξημένη θνησιμότητα είναι μια μεταρρύθμιση της υγειονομική μας περίθαλψης η εμπορευματοποίηση υγείας και φαρμάκων όπου το άτομο είναι πηγή κέρδους . Ο ασθενής δεν τυγχάνει της υγειονομικής περίθαλψης που λάμβανε επί Σοβιετικής Ένωσης. Αυτό δεν είναι προστασία της υγείας ..Αναφέρει ένα π.χ Σε νοσοκομείο για λοιμώξεις και δεν είναι επιδημιολόγος-λοιμωξιολόγος επίσης δεν έχει ξυρίσει τη γενειάδα του… επίσης η ανικανότητα ταιριάζει στο σημερινό μοντέλο σκέψηςένας αρμόδιος ειδικός δεν είναι σε ζήτηση σήμερα γιατί εργάζεται για το αποτέλεσμα, παράγει υγεία αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο….(σσ.. γι αυτό πλεονάζουν οι ανειδίκευτοι άσχετων ειδικοτήτων στην α΄γραμμή κατά covid)

Καταστολή παν-αστυνομία . Ψυχιατρικό πείραμα σε ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης

Οι ταμίες οι υπάλληλοι στο μετρό, οι ελεγκτές στα λεωφορεία και στα τρόλευ απέκτησαν αστυνομικές αρμοδιότητες ως και απλοί άνθρωποι σου λένε φόρα τα γάντια τη μάσκα καλύτερα.. τι κρύβεται εδώ ρωτάει ο δημοσιογράφος.

Οι πωλητές οι σερβιτόροι οι φύλακες αναγκάζονται να παραβιάσουν το νόμο . Αυθαιρεσία, στο α’ κύμα οι ταξιτζήδες έλεγχαν τις κάρτες μετακίνησης των πελατών τους χωρίς να είναι εξουσιοδοτημένοι γι αυτό, δεν είναι όργανα επιβολής του νόμου αυτός που οπουδήποτε αναλαμβάνει να ελέγξει τη θερμοκρασία μας επίσης δεν είναι αρμόδιος κάνει αντιποίηση αρχής. Ένας ψυχολόγος έλεγε πως οι μέθοδοι καταστολής θα μετατρέψουν τον άνθρωπο σε ζώο όπως έκαναν οι ΝαζίΑποδείχθηκε πως το στρατόπεδο συγκέντρωσης ήταν ένας χώρος δοκιμών για ψυχιατρικά πειράματα στον τομέα της μάζας .. η δημιουργία αμοιβαία αποκλειστικών κανόνων. Δηλ. κάνοντας κάτι παραβιάζετε συγχρόνως κάτι άλλο. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τ’ αδικήματα μας εξαναγκαζόμαστε κι ας είναι κάτι τέτοιο αντίθετο με Σύνταγμα. Δημιουργήθηκε μια ατμόσφαιρα διαρκούς προσδοκίας της τιμωρίας . Ένας τρόπος να μετατρέψετε τον άνθρωπο σε ζώο είναι να τον βάζετε να κάνει ανόητες ενέργειες φόρα τη μάσκα μόλις μπεις στην καφετερια .. οι αστυνομικές αρμοδιοτητες μεταβιβάζονται στον καφετζή … ναζιστικό Νταχάου..

Στο καθεστώς κατοχής που έχουμε περιέλθει λειτουργεί η νόρμα: Να επικοινωνείτε με τον πολίτη σαν είναι 12 χρονών όχι στην ηλικία 14 ή 15 που αρχίζει να αμφισβητεί, σαν παιδιά που τα διαπλάθεις Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του ατόμου που είναι αφέντης του πεπρωμένου του και το του ατόμου αντικειμένου που εμπιστεύεται σε άλλον τη μοίρα του.

ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Καταλαβαίνω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα...Διαφορά μεταξύ ενεργού και παθητικού αποθεματικού .. υπάρχουν χιλιάδες λεκτικοί όροι χρησιμοποιώ μόνο 4. Καταστολή ενεργού αποθέματος καταστολή προσωπικότητας π.χ ένα άτομο το μετατρέπεις ως μέρος ενός πλήθους
Αυτό εμποδίζει την πνευματική και προσωπική του ανάπτυξη στο επίπεδο του 12χρονου στασιμότητα . Αυτή είναι η καταστολή του ενεργού λεξιλογίου . Το ενεργό αποθεματικό διατηρείται μόνο μέσω ενεργών τύπων ομιλίας. Σήμερα στην εκπαίδευση δεν χρειάζεται να σκέφτονται τους προφέρονται οι επιλογές (polling -multiple choice) δεν χρειάζεται να πάρετε ένα στυλό στο χέρι τραβάς μια γραμμή με το δάχτυλο οθόνη αφής (σσ πίσω στην προιστορία προ γραφής στάδιο). Είμαστε στις παραμονές αυτές οι γενιές σε 2 με 3 χρόνια θα έχουν μια απόλυτη καταθλιπτικη προσωπικότητα . Ούτε η γενιά της coca cola δεν ήταν έτσι θα είναι η γενιά των ιδανικών καταναλωτών μη δημιουργική γενιά.θα τους ελέγχουν όχι μόνο τη κατανάλωση τους αλλά και τις προτιμήσεις τους. Κατευθυνομενη θα καταλήξει στο ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης ψηφιακό Νταχαου θα δημιουργήσει μια μάζα ειδικευόμενων καταναλωτών το είπε ο υπ, παιδείας θέλουμε εξειδικευμένους καταναλωτές. Ένα τέτοιο έθνος δεν έχει μέλλον.Δεν υπάρχει μέλλον επιχειρείται απλοποίηση μηδενισμός.

Ένα κτήριο που δεν επιτελεί την λειτουργεία του σε 500 χρονια καταρρέει ένα σύστημα με πιο περίπλοκη δομη καταρρέει πιο σύντομα. Το κοβιντ είναι ένα ψηφιακό στρατόπεδο για όλους είναι μια επιταχυνόμενη μετάβαση προς την άλλη πλευρά ένα σοβαρό τεστ για όλους. Η παγκόσμια ελιτ έχει τον έλεγχο.Ευρώπη ξεχάστε τα δις που ξοδέψατε στα εμβόλια της γρίπης χοίρων που δεν ηταν σε ζήτηση.

Ολοκληρωτική καταστροφή της μεσαίας τάξης, μείωση παγκόσμιου πληθυσμού

Ερήμωση πλανήτη όταν δεν χρειάζεται επιπλέον ανθρώπους η παγκόσμια ελίτ.’Εχουν τα ρομπότ τώρα δεν χρειάζονται φαί σαν τον εργάτη, ολοκληρωτική καταστροφή της μεσαίας τάξης Προσπαθούν να μειώσουν το κόστος εργασίας των εργαζομένων…..Στην ίδια συνέντευξη καταγγέλει ως ασύστολη καταστολή όλα τα μέτρα όπως φυσική απόσταση, απομόνωση , καραντίνα κλπ.



dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .