Τετάρτη, Δεκεμβρίου 2

Soros εναντίον Orban

 Όταν γνωρίζει κανείς πως ο Soros είναι φανατικός οπαδός της ανεξέλεγκτης παγκοσμιοποίησης, της κατάργησης των εθνικών κρατών και της παράνομης μετανάστευσης που έχει καταστήσει νόμιμη, συμβάλλοντας στην υπογραφή της συμφωνίας του Μαρόκου, ενώ ο Orban πιστεύει ακριβώς τα αντίθετα, δεν μπορεί παρά να είναι επιφυλακτικός με τις κατηγορίες του – ενώ η στήριξη της Merkel και της ΕΕ εκ μέρους του, δύσκολα μπορεί να οφείλονται στην καλοσύνη του.

Ειδικά εμείς οι Έλληνες που έχουμε υποφέρει τα πάνδεινα από την καγκελάριο και τον πρώην υπουργό οικονομικών της – ενώ δεν έχουμε δει ποτέ μέχρι σήμερα να κατηγορεί ο Soros τη φασιστική κυβέρνηση της Τουρκίας για την εγκληματική συμπεριφορά της στο εσωτερικό της χώρας, ενάντια κάθε έννοιας Κράτους Δικαίου ή για τους πολέμους που διεξάγει.

Είναι άλλωστε γνωστές οι ενέργειες του «συστήματος Soros» σε πάρα πολλές χώρες, με τη βοήθεια τοπικών συνεργατών του που τους χρησιμοποιεί για να επιβάλει αυτά που θέλει – χρηματίζοντας τους βέβαια αδρά, αφού τα δικά του κέρδη από τη χρησιμοποίηση τους είναι τεράστια.

Ειδικά όσον αφορά της Η.Π.Α., είναι σημαντικό μέλος του «βαθέως κράτους» που στην ουσία κυβερνάει από το παρασκήνιο – του στρατιωτικού/βιομηχανικού συγκροτήματος που τελικά κατάφερε να ανατρέψει τον πρόεδρο Trump, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που έχει στη διάθεση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .