Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18

Η απάντηση του Γιώργου Λιανόυ στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει το «Survivor»

Η απάντηση του Γιώργου Λιανόυ στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει το «Survivor»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος απάντησε πρώτη φορά στις φήμες που τον θέλουν παρουσιαστή του Survivor.

«Δεν έχω ιδέα αν θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor. Μακάρι να είχα κάτι να σας πω. Αλλά η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι και από την παραγωγή, εγώ δεν μπορώ να πάρω κάποια πρωτοβουλία. 

Κάποιες λεπτομέρειες τις ξέρω, αλλά θα μου επιτρέψετε να τις κρατήσω για τον εαυτό μου προς το παρόν.

Ακυρώθηκε η χθεσινή μας συνάντηση, η οποία θα γίνει σήμερα. Με τον Σάκη, ασχέτως τι γίνεται στα επαγγελματικά, είμαστε φίλοι και θα παραμείνουμε φίλοι, αυτό είναι δεδομένα, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας. 

Το μόνο που έχω στην ατζέντα μου αυτή τη στιγμή είναι στις 26 Γενάρη γύρισμα για το Voice. Είναι ακόμα τέσσερα live, δύο cross battles, ο ημιτελικός και ο τελικός. Δεν θα πονοκεφαλιάσω εγώ με αυτό, θα το βρουν τα παιδιά της παραγωγής και με κάποιο τρόπο θα το λύσουν. Ο Σάκης με τον Ατζούν έχουν πολύ καλή σχέση», είπε  χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.
 

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .