Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28

Ιωάννα Τούνη για Survivor: «Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους»

tounifoto2612-682x384

Όσα αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» ήταν σήμερα η Ιωάννα Τούνη, η οποία μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε να πάει στο Survivor αλλά και τον ντόρο που δημιουργήθηκε για το ποσό το οποίο θα της έδινε η παραγωγή. 

«Σε λίγο θα το πιστέψω κι εγώ ότι φεύγω για το Survivor. Δεν φεύγω για το Survivor. Όντως με είχαν πάρει τηλέφωνο, είχαμε μια επικοινωνία, αλλά δεν ήμασταν ποτέ κοντά στο να το κλείσουμε. Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους χωρίς να συναινέσω. Δεν ξέρω αν είναι από τον ΣΚΑΙ ή από τις εκπομπές, δηλαδή δεν γίνεται να βγάζουν ακόμα και τα ποσά…

Κάναμε μια τηλεφωνική επικοινωνία και τους είπα ότι έχω δυο επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, έχω υπαλλήλους, δεν γίνεται να τα αφήσω όλα. Δεν με πειράζουν ούτε οι αντίξοες συνθήκες ούτε η πείνα, με πειράζει ότι θα πρέπει να αφήσω πίσω όλο το επαγγελματικό μου κομμάτι».

Επίσης  απάντησε στο αν έχει λυγίσει από κάποια περιστατικά που έχουν συμβεί στη ζωή της ενώ μίλησε και για το My Style Rocks.


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .