Κυριακή, Δεκεμβρίου 13

Διέλευση τραίνων και αγωγών transit μέσα απο όλες τις χώρες. Δύο συνθήκες λείπουν.

 
GLOBAL ΕCΟΝΟΜΥ. METAΦΟΡΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ και ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Η διέλευση τραίνων μεταφοράς και αγωγών transit μέσα απο όλες τις χώρες είναι μια καλή επιλογή σε παγκόσμο επίπεδο. Αν σκεφτεί κανείς για ποιό λόγο γίνονται οι πόλεμοι, κάτι τέτοιο θα φέρει την παγκόσμια ειρήνη και διεθνή ασφάλεια.

Για τις ΑΟΖ βασικά αυτό ισχύει. Ετσι δεν αποκλείεται να δούμε αγωγό απο τη Λιβύη να πηγαίνει στη Τουρκία μέσω Κρήτης. Aυτό αφορά και τον EAST MED και ανεξάρτητα σε ποιόν ανήκουν τα κυριαρχικά δικαιώματα σε κάθε κομμάτι της περιοχής. Ο νόμος της θάλασσας το λέει.

Η απελευθέρωση του εμπορίου και της ενέργειας μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο παγκόσμιες συνθήκες που μπορούν να επεκταθούν σε όλα τα κράτη. Δούρειοι ίπποι υπάρχουν.

Τελικός νικητής δεν θα ήταν απαραίτητα η Κίνα αν γινόντουσαν αποδεκτές συγκεκριμένες επιλογές στη χώρα αυτή. Ποιός θα ήταν ο Μωυσής που θα έβαζε τις αρχές με τις οποίες θα στηνόντουσαν οι νέες ισορροπίες είναι το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .