Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30

Παντελής Θαλασσινός: Xαμός στο διαδίκτυο με την νέα του ανάρτηση – Ο Σημίτης, το χρηματιστήριο και το εμβόλιο!

111

Τι έγραψε στη νέα ανάρτησή του ο Παντελής Θαλασσινός
Ακολουθεί αυτούσια η νέα ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού:

«Επαναλαμβάνω ότι η ανάρτηση μου που ενόχλησε δεν είναι καταφατική ούτε κατηγορηματική και δεικτική. Έχει δυο ερωτηματικά, και προφανέστατα είναι όπως όλα τα σχόλια του fb.. Διαβάστε τη ξανά με τα σημεία στίξης.. Είναι λάθος να πιστεύει κάποιος ότι καταδεικνύει και ειρωνεύεται γιατρούς, λειτουργούς η κάτι παραπάνω από ότι συζητάμε ή σατιρίζουμε στο καφενείο μας.. Γιατί τι άλλο από καφενείο η είναι το fb?

Δεν απευθύνεται σε κάποιον προσωπικά, απλώς δήλωσα καχύποπτος.. και ότι δεν μ αρέσουν τα πολιτικά σόου. ΟΛΩΝ .. (θυμίζω τον Κ. Σημίτη.. που ο ίδιος παρότρυνε τον κόσμο να επενδύσει στο Χρηματιστήριο.

Το φέισμπουκ είναι το καφενείο μου. Και όσοι το λαμβάνουν πολύ σοβαρά, μάλλον αυτή είναι η ζωή τους.. Είναι ο πασατέμπος μου.. Αν το σκαλίσετε το προφίλ μου θα βρείτε βρισιές τσακωμούς και πειράγματα, βωμολοχίες αλλά και παρά πολλές άλλες σοβαρές σκέψεις..
Ότι δηλ γίνεται στο καφενείο. Μαλώνεις με Πολιτικά αντίθετους, ποδοσφαιρικά, μουσικά, ή συμφωνείς και συζητάς. Έχω γνώση για την αγωνία των γιατρών και των νοσηλευτών και αναγνώριζω την αγωνία τους

Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος ! Εδώ όμως έχει γίνει σκύλευση, ακόμη και του έργου μου απ τα ΜΜΕ επειδή έγραψα στο fb αυτό που μπορούν να διαβάσουν οι φίλοι μου.

Έχουμε μπει σε άλλο πλαίσιο ζωής, που το fb είναι η προσωπικότητα του καθενός μας; (Ερώτηματικο)

Είναι μια εικονική πραγματικότητα ας το παραδεχθούμε.. Ο πασατέμπος μας
Ζητώ συγνώμη από τους γιατρούς, γιατί τους παραπλάνησαν τα ΜΜΕ..».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .