Πέμπτη, Ιανουαρίου 7

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΦΩΤΙΑ” ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: «ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ – ΓΙΝΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ»

εξ

Κάτι που υποψιαζόμαστε όλοι αλλά κανείς δεν είχε βγει μέχρι στιγμής να πει δημόσια, είπε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολαόυ, δηλώνοντας πως εδώ και 2 μήνες δεν γίνονται χειρουργεία για καρκίνο αλλά και άλλες σοβαρές παθήσεις στα νοσοκομεία, με το εθνικό σύστημα υγείας να έχει μετατραπεί -κι αυτό αποτυχημένα- σε… σύστημα κορωνοϊού.

Σε σχόλιο δημοσιογράφου πως δεν γίνονται προγραμματισμένα χειρουργεία  για καρκίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο γιατί τα νοσοκομεία έχουν επικεντρωθεί στον κορωνοϊό ο κ. Νίκος Καράβελος, δήλωσε:

«Σκεφτείτε σε μας που για δύο μήνες αυτό ισχύει, δηλαδή είναι νοσοκομεία μίας νόσου, και εμείς έχουμε αναβάλει, για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούμε να δούμε άλλες παθήσεις σοβαρές έχουμε αναστείλει χειρουργεία, το βιβλίο αυτής της τραγωδίας δεν έχει γραφτεί ακόμα», είπε.


Σε πρόσφατη γαλλική έρευνα που έφερε στην επιφάνεια η γαλλική le figaro, το πρώτο lockdown στη Γαλλία και η αναβολή των υπηρεσιών ογκολογίας, θα προκαλέσει 1000 με 6000 θανάτους!

Φυσικά εφόσον και στην Ελλάδα επικρατεί η ίδια κατάσταση, το ίδιο συμβαίνει και εδώ.

 makeleio.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .