Τετάρτη, Ιανουαρίου 6

“Σούρωσε” ο Λιάγκας: Έχασε 20 κιλά – Νέα ΦΩΤΟ που σοκάρει!

liagk

Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να έχει… χαθεί από το προσκήνιο τους τελευταίους μήνες, ωστόσο παραμένει ένα πρόσωπο που απασχολεί πάντα το χώρο της showbiz.

Ο παρουσιαστής που δεν έχει κρύψει τη μάχη που δίνει εδώ και χρόνια με τα κιλά του, έχοντας δοκιμάσει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει σε δίαιτα.

Πρόσφατα μάλιστα είχε αναφέρει για τα κιλά του:

«Ξέρετε ποιο είναι ένα δείγμα ότι έχεις παχύνει πολύ; Δεν μπορείς να δέσεις τα κορδόνια σου. Επειδή έχω φτάσει σε τέτοια κιλά κάποια στιγμή, δεν μπορείς να δέσεις τα κορδόνια σου και λες ωχ παναγία μου. Κάποια στιγμή είχα φτάσει 120 κάτι κιλά και έσκυβα και δεν μπορούσα να δέσω τα κορδόνια μου και είπα έλεος».

Ωστόσο πλέον τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει για τον Γιώργο Λιάγκα, αφού το τελευταίο διάστημα έχει προσέξει ιδιαίτερα τη διατροφή του και έχει καταφέρει να χάσει αρκετά κιλά.

Συγκεκριμένα, όπως παρουσιάστηκε μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σύμφωνα με περιοδικό, φαίνεται να έχει χάσει σχεδόν 20 κιλά και να μη θυμίζει σε τίποτα την παλιά του εικόνα.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .