Παρασκευή, Ιανουαρίου 1

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2021, ΑΛΛΑ... - ΒΙΝΤΕΟ -


Μητρ. Μόρφου Νεόφυτος

Ο Μητροπολίτης Μόρφου προλέγει με βεβαιότητα το τέλος του κορωνοϊού τον Μάιο του 2021, αλλά, όπως τονίζει, θα έρθουν νέες περιπέτειες, μεγαλύτερες, που θα φτάσουν ως τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο! 

Για το σύντομο πλέον τέλος μάλιστα της φονικής Πανδημίας, επικαλείται και αποκάλυψη σύγχρονου αγίου ανθρώπου που «βλέπει», ενώ οφείλουμε να σημειώσουμε ότι το 2021 το Πάσχα πέφτει Μάιο!

Και συγκεκριμένα στις 2 Μαΐου 2021 μ.Χ..

Δείτε το βίντεο, προσέχοντας ταυτόχρονα τον αριθμό πυρηνικών όπλων που εκτιμάται πως έχουν διάφορες χώρες και αναλογιστείτε πως εάν δύο υποδεέστερες ατομικές βόμβες κατέστρεψαν ολοσχερώς σε μια στιγμή Χιροσίμα και Ναγκασάκι στην Ιαπωνία, τι μπορεί να συμβεί τώρα με τα χιλιάδες πυρηνικά, που υπάρχουν σε βόμβες και κεφαλές διηπειρωτικών πυραύλων, τους οποίους τα συστήματα αυτόματης επίθεσης είναι προγραμματισμένα να εξαπολύουν ασταμάτητα, χωρίς σταματημό, χωρίς δάκρυα, χωρίς έλεος... 

Και αυτή την τεχνολογία μαζικού θανάτου προσπαθεί να αποκτήσει τελευταία και η Τουρκία, μέσω Ιράν, Πακιστάν και Ρωσίας (Ακούγιου)...

ΒΙΝΤΕΟ

https://shmantikanea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .