Τετάρτη, Ιανουαρίου 13

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα σχηματίζεται η πρώτη Νέα Σελήνη του 2021 στο ζώδιο του Αιγόκερου - Χρειαζόμαστε αρκετή σκέψη, για κάθε μας απόφαση

Σήμερα το πρωί, στις 6:59 π.μ., σχηματίζεται η πρώτη Νέα Σελήνη για το 2021 στο ζώδιο του Αιγόκερου, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα έντονη Νέα Σελήνη με μεταμορφωτικό χαρακτήρα, όταν επηρεάζει το προσωπικό μας ωροσκόπιο. Οι γεωφυσικές και μετεωρολογικές συνθήκες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, από τώρα μέχρι την επόμενη εβδομάδα.ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Το σύνθημα της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω για σας τους Κριούς, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο, είναι «όλα για την καριέρα»! Τώρα μπορείτε πραγματικά να αξιοποιήσετε κάποιες συγκυρίες και να κερδίσετε πόντους στην επαγγελματική καταξίωση, αλλά και στις κοινωνικές σας συναναστροφές…

Επίσης, μπορείτε να υιοθετήσετε αλλαγές στη δουλειά, που να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Όλα αυτά, βέβαια, πρέπει να τα κάνετε χωρίς βιασύνη. Σήμερα και αύριο, επειδή ταυτόχρονα ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, αποφύγετε εντάσεις με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Οι γεννημένοι τον Μάρτιο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση και σε οικονομικά θέματα. Ευτυχώς μέσα σε όλα, ο Ερμής από τον Υδροχόο δημιουργεί καλύτερη ροή στην επικοινωνία και διευκολύνει τις σχέσεις σας φέρνοντας στο πλευρό σας ανθρώπους που σας στηρίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με περιορισμούς και αρκετές δυσκολίες κυλά η σημερινή μέρα με τη δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου, που σας επηρεάζει είτε σε θέματα επαγγελματικά είτε και σε θέματα που αφορούν την ψυχολογία σας. Μολονότι οι φιλοδοξίες θα είναι αυξημένες αυτές τις ημέρες και λόγω της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο πώς θα σας επηρεάσει, η αίσθηση που θα έχετε είναι ότι πάτε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω, άρα η τελική αίσθηση είναι αυτή της στασιμότητας.

Από την άλλη, ίσως δεχτείτε πίεση σήμερα από κάποιο άτομο στον επαγγελματικό τομέα ή μπορεί να σας ζητήσουν να δουλέψετε περισσότερο ή πιο εντατικά. Προσέξτε λίγο παραπάνω και θέματα υγείας, κυρίως οι γεννημένοι τον Απρίλιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιανουάριος στην πορεία του έχει το χρώμα του χρήματος για σας τους Διδύμους, αφού η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο, συνηγορεί σε κάτι τέτοιο. Αυξημένη κινητικότητα σε έσοδα και έξοδα, αλλά και κάποια χρήματα που περιμένατε να λάβετε είτε με τη μορφή δανείου, μπόνους, ασφάλειας, κληρονομικών, είναι από τα σενάρια των δύο επόμενων εβδομάδων για τους περισσότερους από σας!

Ο Ερμής από τον Υδροχόο διευκολύνει αρκετά την επικοινωνία, ώστε με διάλογο να επιλύετε προβλήματα και να διώχνετε την ένταση που δημιουργεί, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι θέλετε να αναλάβετε δράση και τα χέρια σας να είναι δεμένα αυτές τις ημέρες. Πάρτε τον χρόνο σας και μην βιάζεστε.

Υδροχοος 


Οι χαλαρές και διασκεδαστικές ημέρες των εορτών είναι πίσω σας κι από δω και κάτω φαίνεται ότι αρχίζουν περισσότερες υποχρεώσεις παντού, κυρίως όμως απέναντι στον εαυτό σας. Αν το παρακάνατε τις προηγούμενες ημέρες με διάφορες υπερβολές, μπορείτε τώρα να συμμαζευτείτε και με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης να βάλετε ένα καλύτερο πρόγραμμα παντού! Από δω και κάτω προσοχή και στο παρασκήνιο, διότι θα έχετε μια επιρρέπεια, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο για τη σημερινή Νέα Σελήνη. Σήμερα, επίσης, είναι μια απαιτητική μέρα και στο σπίτι ή τη δουλειά, εξαιτίας της δύσκολης όψης Άρη-Κρόνου. Μπορεί να έχετε φορτωμένα προγράμματα ή οι άλλοι να εγείρουν πολλές απαιτήσεις από σας.

Αιγοκερως ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αιγοκερως ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ


Μια νέα σελίδα γυρίζει στο βιβλίο των εμπειριών η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο. Είστε οι πρωταγωνιστές της περιόδου και μολονότι αυτό μπορεί να έχει κόστος ψυχολογικό και κούραση, φαίνεται ότι το απολαμβάνετε. Τώρα μπορείτε να κάνετε πιο ουσιαστικά βήματα για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, τα οικονομικά σας, αλλά και να συσφίξετε σχέσεις και να κάνετε νέες συνεργασίες. Από την άλλη, είναι η στιγμή να δείτε πιο σοβαρά τις αλλαγές που πρέπει να υιοθετήσετε για να χτίσετε σιγά σιγά ένα νέο προφίλ. Ακόμη και μια μικρή αλλαγή, δείχνει ένα νέο ξεκίνημα αγαπητοί μου Αιγόκεροι. Σήμερα όμως, είναι μια μέρα που μπορεί να έχει κάποια δυσκολία, καθώς ταυτόχρονα ο Άρης κονταροχτυπιέται με τον Κρόνο.

Αιγοκερως

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

.eirinika.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .