Πέμπτη, Ιανουαρίου 7

Τετραπληγία διέγνωσαν οι γιατροί στον 24χρονο που έπεσε για τον σταυρό στην Αμάρυνθο

Τετραπληγία διέγνωσαν οι γιατροί στον 24χρονο που έπεσε για τον σταυρό στην Αμάρυνθο

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 24χρονος που ανήμερα των Θεοφανίων βούτηξε στα νερά της Αμάρυνθου μαζί με φίλους του για να πιάσει τον σταυρό και χτύπησε τον αυχένα του.

Ο 24χρονος μαζί με τον πατέρα του κι άλλους δύο φίλους, θέλοντας να γιορτάσουν τα Θεοφάνια, έφτασαν από τη Δροσιά, όπου διαμένουν, στην Αμάρυνθο. Βούτηξαν από μία εξέδρα στο νερό, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να χτυπήσει στο κεφάλι και στον αυχένα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΚΑΤ.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι από το χτύπημα ο 24χρονος υπέστη πλήρη τετραπληγία. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου παραμένει διασωληνωμένος.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Δροσιάς στην Εύβοια.

Ο 24χρονος έχει σταθεί στο πλευρό του αδερφού του, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων έγινε δότης του μυελού των οστών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .