Παρασκευή, Ιανουαρίου 8

Ραγίζουν και οι πέτρες με την αποκάλυψη για τον 24χρονο στην Εύβοια – Τετραπληγία η ετυμηγορία των γιατρών – Τάμα για τον αδελφό του είχε κάνει ο άτυχος νεαρός(ΒΙΝΤΕΟ)

tyuiiy

Οι γιατροί του ΚΑΤ επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους για τον 24χρονο, ο οποίος ανήμερα των Θεοφανίων έπεσε στα νερά της Αμαρύνθου στην Εύβοια για να πιάσει τον σταυρό: τετραπληγία.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή, αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαπιστωθεί σοβαρή κάκωση στον αυχένα η οποία επηρεάζει και τη λειτουργία του νωτιαίου μυελού.

Συγγενείς και συνεργάτες του μιλάνε για ένα ευαίσθητο παιδί και υποστηρίζουν ότι έπεσε να πιάσει τον σταυρό γιατί το είχε τάμα για τον άρρωστο αδερφό του.
Μετά τη βουτιά επικράτησε πανικός, με τους φίλους του να προσπαθούν να τον μετακινήσουν χωρίς να ξέρουν το μέγεθος του τραυματισμού του. Επειδή όμως ήταν αδύνατο να τον σηκώσουν στην επιφάνεια ένας βαρκάρης ήρθε με το καΐκι του. Τον ανέβασε στην βάρκα του και τον μετέφερε εδώ στο λιμάνι του χωριού όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον διακομίσει στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο ΚΑΤ.

Δείτε το βίντεο:

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .