Σάββατο, Ιανουαρίου 9

Η Λινού οπως οι λοιμωξιολόγοι..Τσεπώνει 400 χιλ το χρονο.Ετσι βγαίνει στα παράθυρα!!


Αθηνά Λινού:Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών & Πρόεδρος ΤΟΥ PROLEPSIS Πρόεδρος Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis……..

Αμ έτσι εξηγείται κυρά μου γιατί έβγαινες στα παράθυρα και μας κουνούσες το δάχτυλο διαχέοντας τον τρόμο του θανάτου υπηρετώντας το Μητσοτακεικο και ….ειδικά τον Μπακογιάννη όταν επί σειρά ετών το ινστιτούτο σου έκλεινε δουλίτσες χιλιάδων ευρω στην Στερεά Ελλάδα ….

Το καταστατικό λέει της εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα  ( ΠΟΥ ΤΣΕΠΟΝΕΙ 400.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ) με την επωνυμία «ΠΡΟΛΗΨΙΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ  και  με τον διακριτικό τίτλο «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ PROLEPSIS» και εφεξής το «Ινστιτούτο Prolepsis»  θα συνάπτει συμβάσεις με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος …..τον Μπακογιάννη δηλαδή πριν γίνει Δήμαρχος Αθηναίων.  Για φύλαξη σάντουιτς και γαλακτοκομικών 110.000 ευρω  Που τα φυλαγατε ρε στο Θησαυροφυλάκιο του Λονδίνου ; Έξοδα προσωπικού μη κερδοσκοπικής οργάνωσης  68.000 ευρω… Έχει και έξοδα μικροβιολογικών αναλύσεων των τροφίμων Μιλάμε για την αρπαχτή της χρονιάς, κάτι σαν τον ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ….

ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΣΟΥ….

Το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της Δημόσιας Υγείας από το 1990. Βρωμάει χρόνια αυτή η κολόνια δηλαδή.

Να πάτε στην Διαύγεια και στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ….ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και πληκτρολογήστε  ΑΔΑ ΩΦΒΥ7ΛΗ-Π4Μ  και θα σας βγάλει το έγγραφο που έχω βάλει στην φωτογραφία .Διαβάστε το λινκ που σας έδωσα και θα δείτε και θα φρίξετε.

ΕΔΩ ΤΟ ΛΙΝΚ          https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%9C%CE%A5%CE%947%CE%9B%CE%97-%CE%A5%CE%993?inline=true

Κείμενο απο newsinsider

https://amazonios.net/i-linoy-opos-oi-loimoxiologoi-tseponei-400-chil-to-chrono-etsi-vgainei-sta-parathyra/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=i-linoy-opos-oi-loimoxiologoi-tseponei-400-chil-to-chrono-etsi-vgainei-sta-parathyra


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .