Καστοριά: Λαθρομετανάστες μετέφεραν 55 κιλά κάνναβης --Για αυτή την ανάπτυξη μας μιλούσαν οι Συριζαίοι;;

Kastoria-kannabi

Οι πληροφορίες για ύποπτο φορτηγό αποδείχτηκαν ολόσωστες

Άριστες ήταν οι πληροφορίες που δόθηκαν στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς για την επικείμενη εισαγωγή μεγάλου φορτίου ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή τους το μεσημέρι του Σαββάτου κι έτσι κατάφεραν να βάλουν στο χέρι τους μεταφορείς που επέβαιναν σε Δ.Χ. φορτηγό.

Το μπλόκο στήθηκε μαζί με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας Καστοριάς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, το ύποπτο φορτηγό ακινητοποιήθηκε μόλις πλησίασε και ερευνήθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι βρήκαν στο εσωτερικό του τρεις ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 30 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 55 κιλών και 260 γραμμαρίων.

Οι δύο αλλοδαποί που επέβαιναν στο φορτηγό, ο 32χρονος οδηγός και ο 24χρονος συνοδηγός, συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν το όχημα πέντε κινητά με έξι κάρτες SIM και 1.220 ευρώ που είχαν πάνω τους και φέρονται πως ήταν η αμοιβή τους για τη μεταφορά του φορτίου. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που τους απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος.Ειδήσεις