Τρίτη, Ιανουαρίου 12

Εξη (6) οι νεκροί μετα τον εμβολιασμό τους με εμβολιο της pfizer.Δυο ακόμη σε Γηροκομείο της Νορβηγίας.

 

Ο Οργανισμός Φαρμάκων της Νορβηγίας ανακοίνωσε ότι δύο τρόφιμοι σε γηροκομείο πέθαναν λίγες ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer κατά του κορονοϊού, ενώ πραγματοποιείται σχετική έρευνα.

Ηλικιωμένοι λαμβάνουν κατά προτεραιότητα το εμβόλιο.Δεν γίνεται ολα να είναι συμπτώσεις?

Αν και αποκρύπτονται θάνατοι εμβολιασμένων έχουμε μέχρι στιγμές 6 θανάτους με τους δυο που ανακοίνωσε ο ΟΦ Νορβηγίας.

«Πρέπει να αξιολογήσουμε αν το εμβόλιο είναι η αιτία θανάτου ή αν πρόκειται για σύμπτωση το γεγονός ότι συνέβη μετά τον εμβολιασμό» αναφέρει σε ανακοίνωση ο ιατρικός διευθυντής Στάινερ Μάντσεν.

Τόσο ο Οργανισμός όσο και το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας διερευνούν τους θανάτους. Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν στην Νορβηγία στις 27 Δεκεμβρίου.

 https://amazonios.net/exi-6-oi-nekroi-meta-ton-emvoliasmo-toys-me-emvolio-tis-pfizer-dyo-akomi-se-girokomeio-tis-norvigias/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=exi-6-oi-nekroi-meta-ton-emvoliasmo-toys-me-emvolio-tis-pfizer-dyo-akomi-se-girokomeio-tis-norvigias

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .